۱۲ خرداد ۱۳۹۳، ۲۱:۴۷

بیرانوند مطرح کرد؛

ضرورت تسریع در اجرای طرح ساماندهی رودخانه خرم آباد/ از توسعه افقی شهر جلوگیری شود

ضرورت تسریع در اجرای طرح ساماندهی رودخانه خرم آباد/ از توسعه افقی شهر جلوگیری شود

خرم آباد - خبرگزاري مهر: عضو شوراي اسلامي شهر خرم آباد سرعت بخشيدن به روند ساماندهي رودخانه خرم آباد از دره گرم تا پل بهداري و پل كمالوند را يكي از الزامات عمران شهري خرم آباد برشمرد.

به گزارش خبرنگار مهر، رضا بيرانوند عصر دوشنبه در ديدار اعضاي شوراي اسلامي شهر خرم آباد با ايرج عبدي نماينده مردم خرم آباد در مجلس شوراي اسلامي با بيان اينكه در حال حاضر مردم خرم آباد با مشكلات و معضلات فراواني دست و پنجه نرم مي كنند تصريح كرد: حل مشكلات مردم اين شهر در گرو وحدت و هماهنگي نمايندگان مردم خرم آباد در مجلس شوراي اسلامي، اعضاي شوراي شهر و شهرداري خرم آباد است.

وی با بيان اينكه تراكم سازي و جلوگيري از پيشرفت افقي در سطح شهرستان خرم آباد يكي از اصول زيبا سازي شهر است، عنوان كرد: متاسفانه در يكسال گذشته اجازه ساخت بيش از سه طبقه ساختماني به مردم داده نمي شد كه اين موضوع بايد با همكاري اعضاي شورا،‌ شهرداري و نمايندگان مردم در مجلس شوراي اسلامي رفع شود.

بیرانوند همچنين با اشاره به تملك 36 ساله اداره كل راه و شهرسازي بر زمين هاي اطراف دره گرم،‌ فلك الدين و انتهاي اسد آبادي گفت: اداره راه و شهرسازي استان با تملك در اين مناطق اجازه ساخت و ساز مردم در اين اراضي را از آنان سلب كرده و همين امر موجب شده تا مردم اين منطقه به ساخت و ساز غير اصولي و شبانه روي بياورند.

وي ادامه اين روند را بر كاهش درآمد شهرداري از محل دريافت عوارض ساخت و ساز شهري و همچنين افزايش نارضايتي عمومي از عملكرد شورا و شهرداري موثر دانست و ابراز اميدواري كرد كه اين مشكل و مطالبه مردم از طريق برگزاري جلسه با نمايندگان اداره كل راه و شهرسازي و شهرداری حل شود.

عضو شوراي اسلامي شهر خرم آباد لزوم سرعت بخشيدن به روند ساماندهي رودخانه خرم آباد از دره گرم تا پل بهداري و پل كمالوند را يكي ديگر از الزامات عمران شهري خرم آباد بر شمرد و گفت: انباشت زباله و گل و لاي در اين محدوده با توجه به فرارسيدن فصل گرما باعث شيوع بيماري مي شود که باید برای رفع ان چاره اندیشی شود.

ماسور باید به صورتي شهركي منفصل از شهر اداره مي شد

حسن آذری عضو شوراي اسلامي شهر خرم آباد نیز در این جلسه با اشاره به مشكلات مردم منطقه ماسور گفت: ماسور باید به صورتي شهركي منفصل از شهر و با شهرداري مستقل اداره مي شد تا به عنوان شهري با جمعيت زير پنج هزار نفر اعتبارات لازم را از سازمانهاي همياري هاي شهرداري ها دريافت و از اين طريق مشكلات عمراني آن حل مي شد.

وي ادامه داد: متاسفانه در حال حاضر ماسور با كوهي از مشكلات و با ‌جمعيت 26 هزار نفر و وسعت 200 هكتار به خرم آباد الحاق شده است.

عضو شوراي اسلامي شهر خرم آباد افزود: با این تفاسیر پذيرفته ايم كه اين حق مردم اين منطقه است كه از امكانات شهري بهره مند باشند اما اكنون به همكاري نمايندگان مردم خرم آباد در مجلس شوراي اسلامي نياز داريم تا با بحث و رايزني در مجلس اعتباراتي را براي عمران اين منطقه جذب کنیم.

آذري اضافه كرد: نياز به حمايت نمايندگان مجلس از آن جهت احساس مي شود كه مجموعه اعضاي شورا به استانداري پيشنهاد داديم كه مبلغ 20 ميليارد تومان را صرف نظر از بحث تعريض معابر به اين منطقه اختصاص مي دهد.

وی ادامه داد: اين در حاليست كه در اين منطقه كوچه هايي با عرض 1.5متر و خيابان هاي 12 متري بخش زیادی از معابر را تشكيل مي دهند كه نياز به تعريض و بهسازي دارند.

عضو شوراي اسلامي شهر خرم آباد در ادامه سخنان خود با بيان اينكه خرم آباد امروز و فردا در زمينه ترافيك با مشكل جدي مواجه خواهد شد، گفت: در حال حاضر چند نقطه تمركز مراكز درماني در سطح شهر وجود دارد كه اگر به حاشيه شهر منتقل شوند به طور يقين اقبال عمومي و كاهش بار ترافيكي شهر را در پي خواهد داشت.

کد خبر 2304117

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha