۱۳ خرداد ۱۳۹۳، ۱۳:۴۲

طاهایی:

تعاون تنها در پنج درصد از اقتصاد کشور سهم دارد

تعاون تنها در پنج درصد از اقتصاد کشور سهم دارد

کرمانشاه - خبرگزاری مهر: معاون پارلمانی و استان‌های وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: هم‌اکنون تعاون تنها پنج درصد در اقتصاد کشور سهم دارد و برای آن نیز باید دولت سرمایه‌گذاری 30 هزار میلیاردی داشته باشد.

به گزارش خبرنگار مهر، سیدعلی اکبر طاهایی در مراسم تودیع و معارفه مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان کرمانشاه که پیش از ظهر سه شنبه در محل این اداره کل برگزار شد اظهار داشت: اگر قرار باشد تعاون سهم 25 درصدی از اقتصاد کشور را دارا باشد نیاز به سرمایه‌گذاری 378 هزار میلیارد تومان است اما هم‌اکنون تعاون تنها پنج  درصد از اقتصاد کشور سهم دارد که آن نیز نیازمند سرمایه‌گذاری 30 هزار میلیاردی دولت در این بخش است.

وی، با تاکید بر تقویت زیرساخت‌های لازم در حوزه کار و اشتغال افزود: هم‌اکنون دولت کار خود را سنگین کرده و مدیران ما در حوزه کار باید با کار مبتنی بر تدبیر و امید فاصله نگیرند.

طاهایی گفت: باید بخش تعاون روز به روز قوی‌تر می‌شد نه به سوی تحلیل می‌رفت، لذا برای رفع این مشکل تمام تجربیات مدیران تعاون، کار و رفاه اجتماعی پیش روی وزارتخانه بوده و وزارت خانه با برگزاری گفتمان و هم‌اندیشی با کارشناسان برجسته و حتی تعاون‌گران  سعی خواهد کرد نقطه نظرات این افراد را شنیده و یک حرکتی برپایه تدبیر انجام دهد.

وی با بیان اینکه هم‌اکنون کشور با مشکلات بودجه‌ای روبروست افزود: در تهران حقوق ماه گذشته کارکنان وزارتخانه مطبوع خرداد ماه پرداخت شده و در دوماهه سپری شده از سال حتی یک ساعت اضافه حقوق پرداخت نشده است.

معاون پارلمانی و استان‌های وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی بر ایجاد مشاغل خانگی از سوی کارآفرینان و مسئولین وزارت کار تاکید کرد .

وی هم‌چنین بر اصل شایسته‌سالاری در انتخاب مدیران تاکید کرد و گفت: دکتر ربیعی از معدود وزرایی است که 80 درصد مدیرانش مدیران گذشته است.

طاهایی، افزایش هم‌افزایی بین کارکنان ادارت وزارت متبوع و تاکید بر اصل شایسته‌سالاری در انتصاب‌ها را از اولویت‌های این وزارت‌خانه عنوان کرد.

وی افزود: تمام دغدغه رئیس جمهوری در راستای فرمایشات مقام معظم رهبری این است که دشمن بیخودی برای انقلاب درست نکنیم و کشورهای منطقه را بیخودی نترسانیم.

معاون پارلمانی و استان‌های وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی تصریح کرد: عراق در گذشته دشمن ما بوده اما هم‌اکنون یک ظرفیت برای صادرات ماست و ما باید فضای بیرونی را نیز برای سرمایه‌گذاری امن نگه داریم.

وی، بر تلاش بیشتر از سوی مدیران حوزه کار، تعاون  رفاه اجتماعی تاکید کرد و گفت: باید مدیران با همکاری و همدلی بیشتر کار کنند تا به آن اهداف  برنامه‌های مقام عالی وزات‌خانه که ایجاد اشتغال است دست یابیم.

طاهایی، با بیان اینکه سند توسعه اشتغال استان توسط براندیشه مدیرکل اسبق اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان کرمانشاه تمام شده گفت: امیدواریم مدیریت جدید با بهره‌گیری از فکر، اندیشه و تجربیات خود و همکارانش این مسیر را ادامه و خدمت بیشتری را ارائه دهند.

معاون پارلمانی و استان‌های وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، در ادامه با اشاره به ویژگی های استان کرمانشاه ناشی از 8 سال دفاع مقدس گفت: دفاع مقدس سال‌ها فرصت سرمایه‌گذاری را از این استان گرفت و باعث شده که مدیریت در استان کرمانشاه به واقع یک مدیرت بحران باشد.

طاهایی افزود: مدیریت هنر نیست بلکه کار تولید کردن هنر بوده و مدیریت در ادارهکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی محور هنر است.

وی در پایان تاکید کرد: باید هدف اصلی ایجاد اشتغال در کنار حفظ اشتغال موجود باشد، چرا که امام (ره) می‌فرماید خداوند مبدا کار است و مگر می‌شود کسی خدا پرست بوده اما فضای رفتاری کار را تنظیم نکند.

کد خبر 2304487

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha