به گزارش خبرگزاری مهر ،احمد مسجد جامعی در شصت و نهمین جلسه شورا گفت: در اجرای فعالیت های فرهنگی ،مدیریت شهری بهتر است نقش هماهنگی داشته باشد.
وی ادامه داد: تشکیل جلسه ای با حضور مسئولان سازمان تبلیغات اسلامی و ارشاد با حضور آقای ناصحی و نیز مدیران شهرداری برای ماه رمضان لازم است تا سندی در این باره تنظیم شود. گزارش عملکردی ما هم بر اساس این سند ارائه خواهد شد.
مسجد جامعی افزود: امروز بالغ بر 2 هزار مسجد در سطح شهر تهران وجود دارد که در 500 مسجد کانون های فرهنگی و هنری برپا است. بنابراین اقدامات فرهنگی ما نباید حقانیت کار این نهاد را از بین ببرد.
رییس شورای شهر تصریح کرد: ما مالک فرهنگ نیستیم بلکه مالک فرهنگ آنهایی هستند که در بدترین شرایط هیات های خود در محلات را پابرجا نگاه داشتند. بنابراین این افراد در سیاست گزاری فرهنگ از ما اولی ترند.
مسجد جامعی خاطر نشان کرد: رویکرد ما در اقدامات فرهنگی نباید این باشد که ما در این حوزه در خلا هستنیم چرا که این اقدامات از قبل هم انجام می شده مانند همین جز خوانی قرآن که از اصلی ترین برنامه های ماه رمضان در مساجد و حسینیه ها است.
وی اضافه کرد: بنابراین ما باید برنامه ها را اولویت بندی کنیم و مخاطب را در آن فعال سازیم. خود شهروندان حضوری فعال در این برنامه ها خواهند داشت.
مسجد جامعی تاکید کرد: شهرداری تهران باید اقدامات خود را در مقیاس محلی انجام دهد و فعالیت هایش با نهادی مانند ارشاد که اقدام ملی (نظیر نمایشگاه قرآن )می کند متفاوت است.
در این راه اعضای شورا هم می توانند به این قضیه کمک کنند و 22 عضو شورا در مناطق 22 گانه مدد کار شما باشند.
ستاد رمضان با محوریت مدیریت شهری تشکیل میشود
رئیس شورای اسلامی شهر تهران در ادامه با اشاره به تجربه موفق مدیریت یکپارچه شهری درایام فاطمیه و نوروز امسال گفت: به دنبال تکرار این تجربه در ماه رمضان هستیم.
مسجد جامعی قبل از ارائه گزارش متولیان برگزاری برنامه های ماه مبارک رمضان در شهر تهران در سخنانی ، گفت: ما در نوروز و فاطمیه امسال تجربه جدیدی داشتیم و برای اولین بار محوریت برنامهها به صورت یکپارچه در مدیریت شهری تعریف شد و نتایج خوبی هم داشت، برای اولین بار بود که شورای شهر در جایگاه واقعی خود قرار گرفت و مدیریت شهری توانست نقش خود را در مدیریت شهر به صورت یکپارچه ایفا کند.
وی افزود: برای ماه رمضان هم چنین برنامهای پیشبینی شده زیرا رمضان در همه کشورهای اسلامی از جمله کشور ما اتفاقی مهم و یک نوع جشن است که حس مهربانی و کمک به یکدیگر را تقویت میکند، در این ماه توصیههای اسلام به طور گسترده برقرار میشود، فعالیت خیریهها افزایش مییابد و شرایط تجزیه روحی ایجاد میشود.
مسجد جامعی ادامه داد: اما فعالیتهای ارزشمند این ماه دچار گسستگی است و یکدیگر را پشتیبانی نمیکند، به همین منظور قصد داریم امسال این فعالیتها را با محوریت مدیریت شهری یکپارچه کنیم و برای این کار جلسات خوبی با مهمترین دستگاههای درگیر در دولت و سازمان تبلیغات اسلامی برگزار شده تا ستاد مشترکی برای فعالیتهای رمضان در تهران ایجاد کنیم.
رئیس شورای اسلامی شهر تهران در پایان ابراز امیدواری کرد که امسال بتوانیم تجربه یک زندگی شبانه را که برای تهران بسیار واجب است در ماه رمضان داشته باشیم و بتوانیم از این تجربه در ادامه تابستان نیز استفاده کنیم.
نظر شما