محمد تقي نورزاد در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: مهمترين نياز ما در حال حاضر وجود لجن كش است كه با هماهنگي معاون عمراني استاندار با شهرداري هاي شهرهاي مختلف، اين مسئله در حال انجام است.
وي با قدرداني از حضور به موقع و فوريتي گروههاي امدادي نكا و گلوگاه در همان ساعات اوليه بارندگي در بهشهر اظهار داشت: خوشبختانه اين گروههاي امدادي در اسرع وقت وارد صحنه شده و از شدت حادثه و آبگرفتگي بيشتر در منازل كاسته شد.
نورزاد با بيان اينكه مهمترين عامل در بروز اين سيل سهل انگاري منابع طبيعي در احداث سد سرشاخه گير برزو است، يادآور شد: احداث سد سرشاخه گير بعد از سيل سال 91 از مصوبات مهم برروي رودخانه برزو و بزپل بوده است كه اين مسئله در بزپل عملياتي شد و در اين منطقه خسارتي نداشته ايم اما متاسفانه در رودخانه برزو عملياتي نشده است و تنها به احداث رسوب گير اكتفا و در اين راستا سهل انگاري شده است.
فرماندار بهشهر اضافه كرد: در جلسه فوريتي ستاد بحران شب گذشته و بازديد معاون عمراني استاندار مازندران و برخي از مديران كل از منطقه مهمترين عامل در جلوگيري از سيل در بهشهر احداث سد سرشاخه گير اعلام شد كه علي رغم تلاش در اين زمينه از بعد از سيل سال 91 تاكنون متاسفانه در رودخانه برزو عملياتي نشد.
وي گفت: سيل سال 91 و 92 بيش از 80 ميليارد تومان خسارت در بهشهر برجاي گذاشته و جان 6 تن از همشهريان ما را گرفته و سيل امسال نيز خسارت ميلياردي به دنبال دارد و موجب مصدوميت حدود 5 تن از همشهريان شد كه تاكنون موفق به برآورد خسارت سيل نشده ايم.
نورزاد افزود: خوشبختانه وضعيت هواي امروز آفتابي است و مشكلي از نظر بارندگي نداريم و بايد امدادرساني با فوريت در مناطق سيل زده و به افراد سيل زده انجام شود.
فرماندار بهشهر ادامه داد: متاسفانه با توجه به ورود گل و لاي در منازل مردم در بهشهر، وجود لجن كش و خارج كردن اين گلا و لاي از نيازهاي مهم است كه پمپ هاي معمولي جوابگو نيست كه از شهرداري هاي مختلف درخواست كرده ايم و در حال اجرا مي باشد.
نظر شما