به گزارش خبرنگار مهر، هرمز خواجوي صبح امروز در كارگروه امور اقتصادي كه در معاونت برنامه ريزي استانداري خوزستان برگزار شد، عنوان كرد: محصول گندم از عمده محصولاتي است كه در استان مشمول خريد تضميني مي شود.
وي با بيان اينكه، شرايط برداشت محصول گندم با مشكلاتي از قبيل كوتاه بودن زمان برداشت مواجه است، اظهار كرد: در صورتي كه اين محصول در موعد مقرر برداشت نشود دچار مشكلات فراواني از جمله آتش سوزي، زيان هاي ناشي از آفت و عدم نگه داري مناسب توسط كشاورزان مي شود.
خواجوي با اشاره به ظرفيت 860 هزار تني سيلو و آرد در خوزستان عنوان كرد: حدود 150 هزار تن نيز سيلوي حبوبات وجود دارد كه در مجموع در اين بخش يك ميليون 150 هزار تن ظرفيت در استان وجود دارد.
مدیر تعاون روستایی خوزستان افزود: در سال جاري 669 هزار تن محصول كشاورزي از روستاييان خريداري شده و 288 هزار تن نيز غله به سيلوهاي استان حمل شده است.
وي با اشاره به اينكه، مبلغ 988 ميليارد تومان تاكنون به كشاورزان پرداخت شده است، گفت: 14 ميليارد تومان ديگر نيز نزد بانك وجود دارد كه در آينده به كشاورزان پرداخت خواهد شد.
خواجوي با اشاره به اينكه،سيلوها و كارخانه جات در استان تراكنش مناسبي ندارند، اظهار كرد: حدود 70 درصد سيلوها و انبار محصولات كشاورزي در دو شهرستان مستقر است در حالی كه در شهرستاني مانند سوسنگرد كه از آمار بالايي در توليد گندم برخوردار است فاقد سيلو است.
مدیر تعاون روستایی خوزستان افزود: مراكز خريد غله در استان دو ميليون و 18 هزار تن ظرفيت دارند. خوشبختانه در سال جاري علاوه بر شركت هاي تعاوني بسياري از كارخانه جات و بخش خصوصي نيز خريد گندم داشته اند.
وي با اشاره به مشكل هم زماني برداشت گندم با بارش هاي فصلي و واردات از كشور هاي خارجي عنوان كرد: اين مسئله را بايد بتوان با مديريت صحيح مرتفع كرد.
خواجوي تصريح كرد: در سال جاري با همكاري سازمان پايانه هاي و حمل و نقل استان توانستيم 600 هزار تن گندم را حمل كنيم همچنين در زمان برداشت محصول حدود هزار و 500 نفر ايجاد اشتغال صورت گرفت.
خواجوي مطرح کرد:
لزوم مديريت همزماني واردات و برداشت گندم / استقرار 70 درصد سيلوها در دو شهرستان
اهواز – خبر گزاري مهر: مدیر تعاون روستایی خوزستان با اشاره به همزماني برداشت محصول گندم و واردات آن از بنادر كشور گفت: اين مسئله مشكلات فراواني را ايجاد كرده و نیازمند ساماندهی است.
کد خبر 2307584
نظر شما