به گزارش خبرنگار مهر، مديركل اطلاعات استان كردستان ظهر امروز در جريان نشست هم انديشي با شماري از مديران خبرگزاريها و مديران مسئول نشريات محلي به همراه سرپرستان نشريات سراسري در استان كردستان اظهار داشت: پيشگيري به عنوان اساس و اولويت اصلي فعاليت هاي اداره كل اطلاعات كردستان در راستاي ايجاد و نهادينه كردن امينيت پايدار در اين استان به شمار مي رود.
وي با بيان اينكه وظيفه و رسالت اصلي وزارت اطلاعات توليد و ايجاد امنيت پايدار در جامعه است، بيان كرد: ما نيز در استان كردستان ضمن بهرهبرداري از تمامي ظرفيت هاي در اختيار در راستاي ايجاد امنيتي پايدار تلاش كرده و سعي مي كنيم كه فضاي سرشار از امنيت و آرامش را براي مردم در اين استان فراهم كنيم.
مدير كل اطلاعات استان كردستان با بيان اينكه فضاي كار ما از مسائل جزئي آغاز شده و به مسائل كلان استاني و حتي كشوري نيز مي رسد، يادآور شد: بخش زيادي از فعاليت ها و اقدامات صورت گرفته را بنا به دلايل مختلف نمي توان به مردم ارائه داد چرا كه بعضي از اين اطلاعات اگر به مردم اطلاع رساني شوند احتمال دارد باعث التهاب شوند ولي بايد به اين نكته توجه داشت كه همه سربازان گمنام امام زمان در استان كردستان و ساير نقاط كشور به صورت شبانه روزي براي تامين امنيت تلاش مي كنند.
وي با اشاره به اين مهم كه بخش زيادي از فعاليتهاي اداره كل اطلاعات كردستان در طول سه سال اخير مربوط به مباحث پيشگيري است، ادامه داد: خوشبختانه در اين راستا اقدامات و برنامههاي بسيار خوبي در سطح استان كردستان عملياتي و اجرايي شد و بخش زيادي از اين اقدامات نيز نتايج مثبت و بازخوردهاي قابل قبولي را به دنبال داشت.
وي به فعاليت هاي مختلف ضد انقلاب به ويژه گروهكهاي تروريستي در استان كردستان اشاره كرد و گفت: دشمن براي كردستان برنامه دارد و سعي مي كند از تمامي فرصت ها به عنوان يك تهديد بر عليه نظام اسلامي استفاده كرده و به همين دليل نيز ما بايد با هوشياري در مقابل اين توطئه ها ايستادگي كرده و آنها را شناسايي و خنثي كنيم.
مديركل اطلاعات استان كردستان گفت: در راستاي همين سياست، برگزاري نشست هاي روشنگري با اقشار مختلف مردم با موضوعات متعدد از جمله اقدامات تروريستي منافقين، گروهك هاي ضد انقلاب و گروه هاي تندرو تكفيري و سلفي به عنوان يك ستور كار مورد توجه قرار گرفته است.
وي با اشاره به اينكه تلاش شده است تا از ظرفيتهاي مختلف در جامعه از جمله روحانيون و نخبگان براي روشنگريهاي بيشتر استفاده شود، عنوان كرد: حضور روحانيون و نخبگان از تمامي اقشار در جلسات و نشستهاي روشنگري يكي از فعاليت هاي اصلي و مهم اداره كل اطلاعات استان كردستان به شمار ميرود.
وي در بخش ديگري از سخنان خود با اشاره به فعاليتهاي صورت گرفته در اداره كل اطلاعات استان كردستان در راستاي برخورد با پروندههاي مفاسد اقتصادي عنوان كرد: در حوزه اقتصادي نيز اقدامات و برنامه هاي بسيار خوبي در استان كردستان صورت گرفته است.
مدير كل اطلاعات استان كردستان گفت: كشف پرونده هاي مختلف از مفاسد اقتصادي در حوزه هاي مختلف و همچنين برخورد با تخلفات اقتصادي صورت گرفته توسط يكي دو اداره و سازمان دولتي از جمله مهمترين اقدامات صورت گرفته در اين بخش به شمار مي رود.
وي با اشاره به شناسايي باند بزرگ فساد اقتصادي در استان كردستان كه ميزان گردش مالي آن به نزديك دو هزار ميليارد تومان مي رسيد، اظهار داشت: پس از شناسايي و دستگيري عوامل آن از سوي اداره كل اطلاعات استان كردستان، پرونده تكميل و در اختيار قوه قضائيه قرار گرفت.
وي به جلوگيري از تغيير كاربري بيش از 11 هزار هكتار از اراضي ملي در اين استان اشاره كرد و افزود: با تلاشها و اقدامات صورت گرفته از سوي اداره كل اطلاعات استان كردستان خوشبختانه از تغيير كاربردي 11 هزار هكتار از اراضي ملي جلوگيري شد و با همكاري شوراي حفاظت از اراضي ملي و منابع طبيعي روند صدور سند براي اين ميزان از اراضي در استان كردستان به ويژه شهرستان سنندج آغاز شده است.
مديركل اطلاعات استان كردستان در ادامه سخنان خود در اين نشست هم انديشي با خبرنگاران رسانههاي جمعي استان بيان كرد: خوشبختانه عليرغم تمامي توطئه هاي دشمنان، ميزان حضور مردم كردستان در حمايت از نظام اسلامي قابل تقدير و فوقالعاده است.
وي گفت: در حالي كه دشمن از هر فرصتي براي توطئه بر عليه نظام اسلامي سوء استفاده مي كند ولي مردم بي توجه به اين توطئه ها در تمامي صحنه ها از جمله انتخابات برگزار شده با تمام توان در عرصه حضور پيدا مي كنند و اين جواب دندان شكني به دشمنان نظام اسلامي است.
وي تلاش براي خدمت رساني بهتر به مردم از سوي مديران ادارات و سازمان هاي دولتي استان كردستان را يكي ديگري از اولويت هاي اصلي عنوان كرد و گفت: در همين راستا ضمن فعال كردن حراست ادارات كل و تشديد نظارت ها تلاش مي شود كه به شكل بهتري به مردم استان كردستان خدمت رساني شود.
وي به حمايت هاي اداره كل اطلاعات استان كردستان از دو مقوله سرمايه گذاري و همچنين ايجاد اشتغال در اين استان اشاره كرد و افزود: در همين راستا نيز ما علاوه بر ايجاد و توليد امنيت آمادگي داريم تا در راستاي افزايش سرمايه گذاري ها در كردستان مشاركت داشته باشيم.
وي تلاش براي ايجاد ناامني و همچنين ايجاد اختلاف و تفرقه را دو راهبرد اصلي سرويس هاي جاسوسي بيگانگان در مورد استان كردستان عنوان كرد و افزود: هم اكنون دو كشور آمريكا و رژيم غاصب صهيونيستي در نزديكي مرزهاي استان كردستان مستقر شده و ضمن حمايت از فعاليت ها و اقدامات گروهك هاي تروريستي به دنبال برنامه هاي خود در اين استان هستند.
مدير كل اطلاعات استان كردستان با بيان اينكه دشمن مي خواهد بين مردم و حاكميت فاصله ايجاد كند و براي عملياتي كردن اين توطئه خود نيز فعاليت هاي مختلفي را در دستور كار قرار مي دهد، عنوان كرد: ارتباط با نخبگان جامعه و تلاش براي دور كردن آنها از نظام و انقلاب از ديگر توطئه هاي دشمن در مورد استان كردستان به شمار مي رود.
وي با بيان اينكه اقوام براي كشور ما فرصت به شمار مي روند، اظهار داشت: دشمن سعي مي كند با تمركز فعاليت هاو اقدامات خود در اين حوزه توطئه هاي مختلفي را در حوزه هاي نرم افزاري و سخت افزاري عملياتي كند كه خوشبختانه با هوشياري سربازان گمنام امام زمان و ساير نيروهاي نظامي و انتظامي تاكنون تمامي اين توطئه ها نقش بر آب شده اند.
وي در بخش پاياني سخنان خود ضمن تقدير از حضور خبرنگاران در اين نشست هم انديشي و بازيد از نمايشگاه دستاوردهاي اداره كل اطلاعات استان كردستان گفت: همكاري و مشاركت رسانه ها با اداره كل اطلاعات استان كردستان در بعضي از حوزه ها مي تواند در راستاي نهادينه كردن امنيت پايدار در اين استان نقش بسيار مهمي را بر عهده داشته باشد.
در ادامه اين نشست صديق مينايي خبرنگار روزنامه جام جم، سليمان الله مرادي سرپرست دفتر روزنامه كيهان در كردستان، آرمان نصراللهي مدير خبرگزاري مهر كردستان، مسعود احمدي رئيس دفتر خبرگزاري ايرنا در استان، شنو نوري از خبرگزاري شبستان، محمد لطيف حسيني نسب سرپرست روزنامه كار و كارگر استان، فردين كمانگر از روزنامه همشهري، محمود محمودي سردبير هفته نامه آگرين روژ و فريد كريمي سرپرست دفتر خبرگزاري تسنيم كردستان به بيان مطالب و سوالات خود از مدير كل اطلاعات استان كردستان پرداختند.
نظر شما