۲۱ خرداد ۱۳۹۳، ۱۵:۵۱

اسلام پناه مطرح کرد:

برنامه‌ریزی مناسب برای فعالیت زنان در جامعه مورد توجه مسئولین باشد

برنامه‌ریزی مناسب برای فعالیت زنان در جامعه مورد توجه مسئولین باشد

کرمانشاه – خبرگزاری مهر: رئیس بنیاد نخبگان استان کرمانشاه گفت: زنان هم‌اکنون در عرصه آموزش وضعیت خوبی دارند و مسئولین باید با برنامه‌ریزی مناسب حد تعادل برای فعالیت زنان در جامعه ایجاد کنند.

به گزارش خبرنگار مهر، مریم اسلام پناه در نشست زنان نخبه استان کرمانشاه با مدیرکل اموربانوان وزارت کشور که ظهر امروز در استانداری کرمانشاه برگزار شد، اظهار داشت: زنان ما هم‌اکنون از نظر آموزش در شرایط مناسبی به سر می‌برند اما نیاز است که در عرصه فعالیت آنان در اجتماع یک تعادل صورت گیرد.

وی افزود: طبق تاکید رهبر انقلاب زنان باید به شرط رها نکردن خانواده و حفظ حریم در اجتماع فعالیت کنند.

اسلام پناه ادامه داد: هم‌اکنون  80 نفر از 240 نخبه استان کرمانشاه زنان هستند.

وی تاکید کرد: سیاستمداران و دست‌اندرکاران باید شرایطی را فراهم کنند که زنان ما براساس استعدادهای خود در اجتماع فعالیت کنندو خود زنان نیز با دو شرط ذکر شده یعنی رها نکردن خانواده و حفظ حریم  در جامعه حضور یابند.

تعداد 463 نفر از زنان استان بسیجی هستند

در ادامه مسئول بسیج جامعه زنان سپاه نبی اکرم(ص) استان کرمانشاه گفت: استان کرمانشاه از نظر تعداد زنان شهید با 946 شهید زن مقام دوم کشور و با یک هزار و 650 جانباز رتبه اول کشور در تعداد جانبازان را دارد.

فرنگیس الماسی افزود: از 936 هزار زن استان کرمانشاه، 463 هزار نفر عضو بسیج بوده که 45 درصد جمعیت زنان است.

ضرورت توجه به بحث مهارت آموزی زنان و کارآفرینی

مشاور مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمانشاه گفت: زنان حدود 46 و 7 دهم کارکنان آموزش و پرورش استان کرمانشاه را تشکیل داده‌اند.

لعبت السادات موسوی افزود: هم‌اکنون 279 آموزشگاه دخترانه در مقطع دبیرستان در حال فعالیت بوده و شش هزار نفر دانشجوی دختر در مقطع پیش‌دانشگاهی تحصیل می‌کنند.

وی ادامه داد: از 20 معلم نمونه منتخب امسال پنج معلم زن است. باید توسعه فرهنگ حرکت از سمت آموزش نظری به سمت دانش فنی پیش رویم تا دختران و زنان ما بتوانند کارآفرین باشند اما در این مسیر هزینه‌های هنرستان بالا بوده که مساعدت مسئولان را می‌طلبد.

وی گفت: زنان شاغل در آموزش و پرورش انتظار دارند پس از بازنشستگی فرزندانشان را در این سازمان به کار گیرند.

وی بابیان اینکه بحث مالی زنان سرپرست خانوار را بسیار آزار می دهد تاکید کرد:  باید در تامین مسکن و مسائل مالی آنان مساعدت شود.

36 درصد از تولیدات استان توسط زنان روستایی و عشایری صورت می‌گیرد

نماینده سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه نیز در این نشست گفت: هم‌اکنون 586 هزار و 621 نفر که معادل 49 درصد از زنان استان است  را زنان روستایی و عشایر تشکیل داده و این زنان علاوه بر سهم عظیم در تولید اقتصادی از آسیب‌پذیرترین افراد هستند.

عظیمی افزود: هم‌اکنون سهم زنان از تولید استان 36 درصد بوده و 8 تعاونی فعال با یک زهار و 201 نفر توسط زنان فعالیت می‌کنند.

وی ادامه داد: هم‌اکنون 84 درصد گوشت قرمز استان و 71 درصد شیر استان و  14 درصد تولید زعفران استان را زنان به عهده دارند.

عظیمی اظهار داشت: هم‌اکنون 4 واحد تبدیلی توسط زنان اداره شده و 5 درصد از کل واحدهای تبدیلی استان را تشکیل می‌دهند.

 

 

کد خبر 2309534

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha