به گزارش خبرنگار مهر، دکتر اسماعیل احمدی شامگاه چهارشنبه در دومین نشست هماندیشی اصحاب رسانه و ارباب جراید در زاهدان بیان داشت: امروز به تعبیر مقام معظم رهبری در یک پیچ تاریخی و رویارویی با نظام سلطه قرار داریم و لذا نقش رسانه به منظور آگاهسازی در جامعه و مقابله با توطئه های دشمنان بیش از هر زمان برجسته تر است.
وی با بیان اینکه شکل گیری رسانه اسلامی در جامعه منجر به تحقق جامعه اسلامی به تبع آن تشکیل تمدن اسلامی در جهان خواهد شد ادامه داد: ایجاد و شکل گیری رسانه اسلامی اصلی ترین نیاز به منظور تحقق جامعه و تمدن اسلامی است و لذا در این راستا باید به آموزه های اسلامی دررسانه ها بیش از گذشته توجه و تاکید شود.
موسس سازمان بسیج رسانه کشور اضافه کرد: در برخی از رسانه ها متاسفانه با رویکرد خبر پراکنی، انتشار شایعه و تهمت روبرو هستیم که این موضوع گواه اینست که در نهادینه سازی و ایجاد نقد اسلامی و ترویج آن در رسانهها موفق نبودیم.
وی با اشاره به اینکه رسانه اسلامی فضای جامعه را به سمت شفافیت سوق میدهد بیان داشت: یکی از اصلی ترین الزامات ایجاد رسانه اسلامی اتحاد رسانهها و تشکیل جبهه متحد در مقابله با استکبار است.
وی با اشاره به فعالیت تعداد 32 هزار و 147 شبکه ماهواره ای در جهان بیان داشت: بسیاری از این شبکه ها و رسانه های خبری جنگ تمام عیاری را در مقابله با جمهوری اسلامی ایران آغاز کرده اند.
وی رسانه اسلامی را نمادی از وحدت دانست و بیان داشت: برای ایجاد وحدت و مقابله با هجمه های رسانه های بیگانه باید جریان ها را شناخت، ریشه های آن را شناسایی کرد و در مقابل آن جبهه متحدی با همدلی رسانه ها ایجاد کرد.
ترویج گفتمان رهبری در رسانه ها مغفول مانده است
احمدی همچنین در بخش دیگری از سخنان خود ابراز داشت: ترویج گفتمان رهبری نکته ای است که متاسفانه در رسانه ها به درستی به آن پرداخته نشده و مغفول مانده است.
وی با اشاره به اینکه ترویج گفتمان ولایت رسانه ها را از تحلیل های اشتباه و نادرست مصون خواهد داشت افزود: ترویج و نهادینه سازی گفتمان رهبری توسط رسانه ها عاملی برای بقا و همچنین افزایش مخاطبان رسانه است.
وی با بیان اینکه در دنیای امروزی به تعبیر مقام معظم رهبری تاثیر رسانه از بمب اتم نیز بیشتر است ادامه داد: برای مقاومت و خنثی سازی اهداف دشمن نیازمند تشکیل جبهه رسانه ای و بسیج رسانه در برابر نظام سلطه هستیم.
سیستان و بلوچستان دارای استعدادهای پنهانی است
احمدی همچنین با بیان اینکه سیستان و بلوچستان دارای استعداد های فراوان و پنهانی است ادامه داد: رسانه ها در این راستا رسالت سنگینی به منظور شناسایی و معرفی استعداد های بالقوه این استان بر عهده دارند.
وی با بیان اینکه سرمایه گذاری مناسبی برای شناسایی و به فعل رساندن استعداد های این استان نشده است بیان داشت: رسانه ها در ایجاد بستر رشد و معرفی استعداد ها و شکوفایی پتانسیل های این استان نقش و وظیفه خطیری دارند.
وی یکی از اهداف تشکیل بسیج رسانه را ایجاد همگراهی، همدلی و همچنین فراهم سازی بستر رشد برای شناسایی و شکوفایی استعداد های پنهان در جامعه عنوان کرد و افزود: بسیج رسانه با فراهم کردن جبهه متحد در برابر نظام سلطه می تواند در خنثی سازی توطئه های دشمن نقشی مهم ایفا کند.
نظر شما