به گزارش خبرنگار مهر، ظهر شنبه در آیین رونمایی این اثر فرهنگی مدیر دفتر بنیاد نهج البلاغه استان اردبیل ضرورت خروج از مهجوریت نهج البلاغه را توجه به عمل به آن دانست.
رحیم انوری تصریح کرد: امروز با رویکردهای مختلف می توان نهج البلاغه را از مهجوریت خارج کرد که اصلی ترین آن کاربردی کردن آموزه های این کتاب غنی است.
وی با بیان اینکه عملی کردن با یکسان سازی رفتار و گفتار علما و الگوهای جامعه امکان پذیر است، ادامه داد: گسست رفتاری و گفتاری الگوهای جامعه، اندیشمندان و تاثیر گذاران می تواند به مهجوریت فعلی دامن زند.
انوری معتقد است چنین رویکردی مانع از وارونگی ارزش ها در جامعه شده و جوانان را از بحران هویت دینی نجات می دهد.
مدیر دفتر بنیاد نهج البلاغه استان تصریح کرد: اینکه امروز نمی توان اندیشه علوی را در جامعه نهادینه کرد، قصور آن به خود ما باز می گردد و در این خصوص نقش دستگاه های فرهنگی استان برجسته است.
کارگروه تخصصی نهج البلاغه راه اندازی شود
این مسئول تاکید دارد که برای دست یابی به آموزش و کاربردی کردن نهج البلاغه حرکت های انجام یافته در این عرصه باید تجمیع شود.
وی با بیان اینکه ثمره تلاش بنیاد نهج البلاغه در تربیت نیروهای تربیت مربی خلاصه شده است، بیان داشت: با ایجاد کارگروه تخصصی نهج البلاغه می توان فعالیت های فرهنگی این عرصه را ساماندهی کرد.
انوری معتقد است این ضرورت در حالی است که دستگاه های فرهنگی اتحاد عملی ندارند و در بسیاری از مواقع دستاوردها با اهداف همخوانی ندارد.
از صدا و سیمای اردبیل گلایه دارم
مدیر دفتر بنیاد نهج البلاغه استان با یادآوری مشارکت امور کتابخانه های عمومی استان، سازمان تبلیغات اسلامی و شهرداری اردبیل در برنامه های این بنیاد از نحوه فعالیت صدا و سیما در معرفی برنامه های این نهاد فرهنگی ابراز گلایه مندی کرد.
وی با بیان اینکه در صدا و سیما برای برنامه سازی فرهنگی نیز نگاه مادی وجود دارد، اضافه کرد: این در حالی است که نقش رسانه ملی کمک به فعالیت های فرهنگی یک جامعه است.
انوری خواستار حضور یکپارچه دستگاه های فرهنگی در برنامه های بنیاد نهج البلاغه شد و عنوان کرد: اگر قصوری در معرفی فرهنگ نهج البلاغه وجود دارد به کم کاری دستگاه ها بر می گردد.
نظر شما