۲۴ خرداد ۱۳۹۳، ۱۵:۲۲

کامران:

شهرداری اصفهان 200 چاه غیر مجاز حفر کرده است

شهرداری اصفهان 200 چاه غیر مجاز حفر کرده است

اصفهان – خبرگزاری مهر: نماینده مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی گفت: جلوگیری از حفرچاه‌‌های غیر مجاز یکی از روش‌های مبارزه با مشکلات آبی در استان است و این در حالی است که شهرداری اصفهان در حال حاضر 200 حلقه چاه غیر مجاز را حفر کرده است.

به گزارش خبرنگار مهر، حسن کامران پیش از ظهر امروز در حاشیه‌ی چهل و دومین جلسه‌ی علنی شورای اسلامی شهر اصفهان در جمع خبرنگاران به آخرین دستاوردهای نمایندگان اصفهان در مجلس شورای اسلامی در خصوص وضعیت آب استان اشاره کرد و اظهار داشت: پیگیری برای فروش 200 میلیارد تومان اوراق مشارکت برای شروع مجدد فعالیت پیمانکار سد تونل سوم کوهرنگ از مهم‌ترین اقدامات صورت گرفته طی چند ماه گذشته بوده است.

وی در خصوص پروژه‌ی بهشت آباد نیز گفت: در حال حاضر اختلاف وزیر نیرو و نمایندگان اصفهان بر سر نحوه‌ انتقال آب در این پروژه است که وزیر اعتقاد بر انتقال آب از طریق لوله را دارد.

نماینده مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه نمایندگان مردم اصفهان در مجلس مخالفت خود را با پیشنهاد وزیر نیرو در خصوص نحوه‌ی انتقال آب از طریق پروژه‌ی بهشت آباد اعلام کرده‌اند، افزود: با توجه به انجام 12 سال کار کارشناسی دادن چنین نظریه‌ای عاقلانه نیست و در حال حاضر پیشنهاد ایجاد سد در منطقه‌ی اردل شهرکرد مورد استقبال قرار گرفته است.

وی با بیان اینکه وزیر کشور دستور عدم اجرای تونل گلاب را نیز صادر کرده بود، ادامه داد: ولی با پیگیری نمایندگان مجلس مجدداً این طرح در حال پیگیری است.

کامران در ادامه جلوگیری از حفر چاه غیر مجاز در حوزه‌ زاینده‌رود، تغییر نوع و الگوی کشت و صرفه  ‌جویی در مصرف آب را از مهم‌ترین راهکارهای مقابله با وضعیت کم‌آبی در استان اصفهان عنوان کرد و ادامه داد: باید توجه داشته باشیم که شهرداری اصفهان در حال حاضر 200 حلقه چاه غیر مجاز در حوزه‌ زاینده رود حفر کرده است.

وی ساماندهی زاینده رود را نیز از دیگر راهکارهای زنده کردن این رودخانه عنوان کرد و افزود: کشاورزان اصفهان به صورت خود جوش رودخانه را از اشکاوند تا زیار ساماندهی کردند که این اقدام جای بسی تشکر دارد چرا که چنانچه آب منطقه‌ای چنین طرحی را در دستور کار قرار می‌داد به بیش از 10 میلیارد تومان اعتبار نیاز بود.

نماینده مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی در ادامه به ضعف در مدیریت آب کشور اشاره کرد و اظهار داشت: مدیریت آب در کشور مقتدر نیست چرا که چنانچه با برنامه‌ریزی درست 33 درصد از آب اصفهان را که در چهارمحال و بختیاری است به اصفهان بازگرداند و آبرسانی به یزد را با کنتور انجام دهد، مشکل زاینده رود حل خواهد شد.

عوارض پالایشگاه از سوی شهرداری در محل قانونی خود هزینه نشده است

وی به تشکیل کمیته‌ آب و امنیت در کمیسیون امنیت ملی مجلس شورای اسلامی اشاره کرد و بیان داشت: آب بعد از نفت دارای اهمیت است و باید استراتژی‌های قوی در این حوزه صورت پذیرد.

کامران در ادامه با بیان اینکه راه‌اندازی لوله دوم خط انتقال آب به یزد توجیه ندارد، گفت: پرونده‌ی انتقال آب اصفهان به یزد از طریق نمایندگان مردم اصفهان در مجلس در حال پیگیری است.

وی با اشاره به آخرین وضعیت کشاورزان آسیب دیده در شرق اصفهان در درگیری‌های سال گذشته نیز اظهار داشت: در این پرونده نیروی انتظامی محکوم شده ولی این نهاد در سیر قضایی حق اعتراض دارد و تا به حال دیه‌ای به هیچ یک از آسیب دیدگان مالی و جانی در این اتفاقات پرداخت نشده است.

نماینده مردم اصفهان در خصوص دریافت و عدم دریافت عوارض آلاینده بودن پالایشگاه توسط شهرداری اصفهان نیز گفت: بر اساس قانون عوارض آلاینده‌ بودن صنایع باید در محله‌های نزدیک همان صنعت هزینه شود و این در حالی است که در شهر اصفهان تغییری در وضعیت زندگی محله‌های نزدیک به پالایشگاه اصفهان از جمله محمود آباد، عاشق‌آباد، دهنو و ... صورت نگرفته است.

وی ادامه داد: در خصوص دریافت عوارض آلایندگی پالایشگاه توسط شهرداری نیز باید تحقیق بیشتری صورت پذیرد ولی باید توجه داشته باشیم که نه پالایشگاه عوارض را به خوبی پرداخت کرده و نه شهرداری عوارض دریافتی را در محل قانونی هزینه کرده است.

کد خبر 2311279

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha