به گزارش خبرنگار مهر، مجید خدابخش بعد از ظهر یکشنبه در جلسه کارگروه اشتغال اردبیل تصریح کرد: اینکه بازرسی در وهله اول اقدام به تعطیلی یک واحد تولیدی کند مطلوب نیست.
به گفته خدابخش نهادهای نظارتی در ابتدا باید فرهنگ سازی و آموزش واحدهای صنفی مختلف را الگو سازی کرده و در صورتی که با آموزش به نتجیه مطلوب نرسیدند از طریق مراجع قضایی اقدام کنند.
وی افزود: نمونه این غفلت در وضعیت کارخانه سرم سازی است که با وجود ظرفیت تولید هزار سرم در روز به تعطیلی کشیده شده است.
استاندار اردبیل علت تعطیلی را ایراد بهداشت استان مبنی بر عدم برخورداری این واحد تولیدی از استاندارد GMP عنوان کرد و بیان داشت: این در حالی است که صنعت و معدن نسبت به استعلام بهداشتی اطلاع رسانی نداشته و در نهایت سرمایه گذار بعد از بهره برداری در سال 90 سریعا ملزم به تعطیلی واحد تولیدی شده است.
رئیس کارگروه اشتغال استان بی اعتنایی در راهنمایی سرمایه گذاران و طراحان ایده ای اقتصادی را به زیان استان دانست و ادامه داد: پروژه سرم سازی از سال 85 آغاز شده و در سال 90 به بهره برداری رسیده است.
وی با بیان اینکه بهداشت استان ساختمان این واحد تولیدی را فاقد برخورداری از استاندارد تشخیص داده است، تصریح کرد: در ادامه عملیات تجهیزاتی که چهار سال از مدت خرید آن سپری شده ضرب صفر شده است.
خدابخش تاکید کرد: بارزسان در ابتدا باید تذکرات لازم را بدهند و با آموزش مانع از فعالیت واحدهای تولیدی نشوند.
وی افزود: این واحد تولیدی می توانست به تولید خود همزمان با رفع اشکالات ادامه دهد اما به دلیل عدم راهنمایی مناسب دستگاه ها امروز با تعطیلی مواجه است.
استاندار اردبیل در خصوص وام مجدد این واحد تولیدی به مبلغ 10 میلیارد ریال خواستار همکاری بانک عامل با سرمایه گذار طرح شد و اضافه کرد: ضروری است سرم سازی در اولین فرصت مدیریت را از مالکیت تفکیک کرده و مدیر عامل خود را به دستگاه های اجرایی معرفی کند.
نظر شما