دكتر عبدالحسين شاهوردي در گفت و گو با خبرنگار سرويس علوم پزشكي گروه دانشگاهي "مهر" افزود: پژوهشكده رويان بر اساس اصول وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكي داراي كميته اخلاق پزشكي متشكل از حقوق دانان، علما، متخصصين پزشكي و كارشناسان فرهنگ عامه است كه تمام مسايل درمان ناباروري را از زواياي مختلف بررسي مي كنند.
وي اظهار داشت: در حال حاضر درمان هاي ناباروري در ابتدا بر روي نمونه هاي حيواني مورد آزمايش قرار مي گيرد و براي وارد شدن به حيطه انساني بايد به مسايل حاشيه اي آن توجه كرد كه البته اين مساله در تمامي دنيا مورد توجه است اما در كشور شرع نيز به اين موارد اضافه مي شود.
معاون پژوهشي پژوهشكده رويان تصريح كرد: براي اطلاع از تحقيقات دنيا و نظرات مذاهب ديگر در زمينه اخلاق پزشكي و افزودن اين نظرات به شاخص هاي مورد نظر خودمان در دوره بعدي كنگره رويان اخلاق پزشكي به عنوان يكي از موضوعات مورد بررسي قرار مي گيرد و صاحبنظران از سراسر جهان و كشور با يكديگر تبادل نظر مي كنند تا با جمع بندي آن در مسايل باليني از اين نظرات استفاده شود.
وي خاطرنشان كرد: در بحث سقط جنين نيز كميته اخلاق پزشكي از زاويه درمان و نجات مادر به اين مساله مي نگرد و متخصصين هم با توجه به مستندات نظرات خود را به علما مطرح مي كنند و آنها هم بر اساس آن نظر خود را اعلام مي كنند.
نظر شما