به گزارش خبرنگار مهر، سید افشین قریشی بعد از ظهر سه شنبه در محفل عمومی انس با نهج البلاغه در اردبیل اضافه کرد: ورود آموزه های نهج البلاغه در زندگی روزمره و دروس دانشگاهی باعث ارتقای فرهنگ عمومی در جامعه می شود.
وی با تاکید بر لزوم ترویج اندیشه های آسمانی حضرت علی (ع) ادامه داد: بنیاد نهج البلاغه در این راستا وظیفه ای سنگین دارد چراکه باید برای تحقق این مهم بسترسازی کند.
معاون امور استان های بنیاد نهج البلاغه کشور با بیان راهکارهای بسترسازی برای ورود و ترویج نهج الابلاغه در بطن جامعه تصریح کرد: وجود جوانان متعهد بالاترین سرمایه یک کشور بوده و باید در این زمینه و تبیین این کتاب ارزشمند در دانشگاه ها و مدارس تلاش شود.
وی افزود: جامعه علوی زمانی می تواند به ظرفیت علوی خود دست یابد که یک باور علوی در جامعه حاکم باشد و این مهم تنها با عمل کردن به آموزه های اسلامی و ترویج آنها در جامعه میسر می شود.
قریشی نیاز به تلاش های بیشتر برای معرفی بیش از پیش نهج البلاغه در بین نوجوانان و جوانان در کنار قرآن را یادآور شد و عنوان کرد: طبق فرموده مقام معظم رهبری ندانستن نهج البلاغه هم برای مسلمانان نقص به شمار می رود.
نظر شما