به گزارش خبرگزاری مهر،بازدیدهای دوره ای رییس کمیسیون برنامه و بودجه شورای اسلامی از مناطق، سازمان ها، شرکت ها و کلیه معاونت های شهرداری تهران که از دهم خردادماه آغاز شده؛ با بازدید از پروژه های مهم شهرداری مناطق ۱۵؛ ۱۶ و ۱۷ ادامه یافت.
در بازدید از منطقه ۱۵ علیرضا دبیر با اشاره به ضرورت احداث تفرجگاه جنوب شرق تهران گفت: پروژه فرامنطقه ای تفرجگاه جنوب شرق تهران؛ مناطق ۱۳؛ ۲۰ و ۱۵ را متحول می کند. برای احداث طرح تفریحی و گردشگری جنوب شرق تهران؛ لازم است شهرداران مناطق ۱۳؛ ۱۵ و ۲۰ طرح را یکپارچه ببینید و با همکاری یکدیگر این طرح فرامنطقه ای را به اهالی جنوب شرق تهران اهدا کنند.
دبیر در این بازدید ضرورت توسعه و تجهیز مجموعه ورزشی اتابک؛ احداث سرای محله ولیعصر؛ اتصال کوچه شهید انورزاده به ناصری؛ احداث استخر کیانشهر؛ احداث سرای محله خاورشهر؛ احداث استخر خاورشهر؛ احداث مجموعه ورزشی مینابی؛ بازپیرایی بزرگراه امام رضا(ع)؛ احداث استخر و سونای قیام دشت؛ احداث مصلی قیام دشت و خاوردشت؛ احداث مجموعه ورزشی مسعودیه؛ احداث تفرجگاه مسعودیه و … را مورد تاکید قرار داد.
رییس کمیسیون برنامه و بودجه شورای اسلامی شهر تهران؛ همچنین در محلات اتابک و مینابی به وضعیت بافت فرسوده و سرعت نوسازی این محلات اشاره کرد و گفت: حداقل ۱۰ درصد بافت فرسوده منطقه ۱۵ در هر سال بر اساس برنامه ۵ ساله دوم شهرداری تهران باید نوسازی شود.
وی اضافه کرد: ایجاد معابر در فضاهای بی دفاع شهری به منظور تحریک توسعه نوسازی می تواند از راهکارهای منطقه برای افزایش سرعت نوسازی این بافت های فرسوده باشد.
دبیر در ادامه این بازدید در نشستی که با انجمنی شهردار منطقه ۱۵ و معاونین و شهرداران نواحی داشت گفت: امکان ندارد هیچ کس بدون برنامه ریزی موفق شود. بر همین اساس مناطق باید جایگاه معاونت برنامه ریزی شان را ارتقا دهند.
رییس کمیسیون برنامه و بودجه شورای اسلامی شهر تهران؛ از معاونین شهردار خواست با معاونت برنامه ریزی هماهنگ باشند و توسعه محلات را بر اساس برنامه ۵ ساله دوم شهرداری تهران انجام دهند. وی در این خصوص اظهار داشت:اگر ایرادی در برنامه ۵ ساله می بینید با کمک اتاق پایش شهرداری این ایرادات را به شورای شهر بیاورید تا در برنامه سال ۹۴ اصلاحات لازم انجام شود.
به گفته دبیر علاوه بر نظارتی که کارشناسان کمیسیون به طور مستمر انجام می دهند؛ بازدید دوم کمیسیون نیز در شهریور و مهرماه انجام می شود. وی از معاون برنامه ریزی منطقه خواست برنامه های پیشنهادی خود را در خصوص سال ۹۴ در بازدید دوم ارائه دهند.
دبیر افزایش سطح خدمات به ساکنین افسریه و منطقه ۱۵ را ضروری دانست و گفت: روند احداث خط شش مترو را برای افزایش رفاه مردم منطقه پیگیری خواهیم کرد.
در ادامه این بازدیدها ،رییس کمیسیون برنامه و بودجه شورای اسلامی شهر تهران از مقبره شهدای گمنام؛ مرکز همایش های بین المللی شهید آوینی در فرهنگسرای بهمن؛ زیرگذر جوادیه؛ ساماندهی ۲۰ متری جوادیه؛ ستاد بحران و مجموعه ورزشی میلانی؛ سالن ورزشی چند منظوره شهید مرسلی؛ زمین ورزشی شهید شاطری؛ پارک بعثت؛ زیرگذر ضربعلی زاده؛ یادمان شهدای گمنام پارک یادواره؛ مجموعه ورزشی پارک بازیافت؛ساختمان اسکان کارگری؛ ورزشگاه شهدای علی آباد؛ پارک ترافیک؛ بازار میدان دوم و ... در منطقه 16 بازدید کرد.
در این بازدید مهندس اسدی شهردار منطقه ۱۶ با اشاره به اینکه بازدید اعضای شورای شهر باعث شناسایی بیشتر نواقص می شود گزارشی از وضعیت موجود منطقه و فرصت ها و مشکلات آن ارائه کرد.
دبیر با اشاره به اینکه منطقه ۱۶ به گردن نظام حق دارد؛ اظهار داشت: محلات قدیمی این منطقه قبل و بعد از انقلاب دینشان را به نظام ادا کرده اند و انسان های اثر گذاری در کشور از این منطقه برخاسته اند.
رییس کمیسیون برنامه و بودجه شورای اسلامی شهر تهران اضافه کرد: هر کاری در منطقه ۱۶ انجام می شود سرمایه گذاری است نه هزینه. با این حال مدیران دقت کنند هیج کدام از پروژه های سال ۹۴ را خارج از برنامه ۵ ساله دوم شهرداری پیش بینی نکنند.
وی افزود: خوشبختانه شهرداری منطقه ۱۶ نگاه برنامه محوری دارد و این نگاه به نفع منطقه است. معاونت برنامه ریزی منطقه باید محور کارها قرار داشته باشد و معاونت های دیگر را با هم هماهنگ کند.
به اعتقاد دبیر، شهر را نمی توان بدون برنامه و افق بلندمدت اداره کرد. وی از شهردار منطقه ۱۶ خواست مشکل ترافیک خیابان شهید رجایی را حل کنند. دبیر این خیابان را نگین منطقه ۱۶ دانست و تاکید کرد: علاوه بر مشکل ترافیک خیابان شهید رجایی؛ منطقه ۱۶ به پارک بانوان نیازدارد. احداث یک پارک بانوان را در برنامه های سال آینده قرار دهید.
رییس کمیسیون برنامه و بودجه در پایان بر اهمیت تکریم شهروندان تاکید کرد و گفت: تکریم مردم این نیست که شهروندان برای رسیدگی به مشکلات شان دنبال مسئولین بدوند تا یک نامه به دست ما بدهند . وقتی سیستمی راه اندازی شود که مردم از طریق آن بتوانند از خانه هایشان درخواست های خود را برای ما ارسال کنند و در هنگام پیگیری بتوانند مراحل کار را رصد کنند این تکریم مردم است.
رییس کمیسیون برنامه و بودجه همچنین از مجموعه ورزشی شهدای منطقه ۱۷؛ مقبره امام زاده حسن (ع)؛ بازار یافت آباد؛ مجموعه ورزشی امام سجاد (ع) مجتمع فرهنگی ورزشی زمزم؛ مجموعه شهربانو؛ سرای محله زه تابی و …. در منطقه ۱۷ شهرداری تهران بازدید کرد.
وی مجموعه ورزشی شهدای منطقه ۱۷ را به دلیل اینکه به طور مساوی برای بانوان و آقایان امکانات ورزشی را فراهم کرده است؛ پروژه خوبی دانست و تاکید کرد: خانواده ها در این مجموعه های ورزشی به خوبی می توانند اوقات فراغت شان را با یکدیگر بگذرانند.
دبیر از شهرداری منطقه ۱۷ خواست دور این مجموعه را که شامل فضای سبز؛ دریاچه؛ استخر دومنظوره؛ سوله ورزشی و … است دیوار نکشند و دسترسی مردم را به فضای سبز و دریاچه محدود نکنند. وی همچنین از ادارات دولتی که دور محوطه های خود دیوار می کشند انتقاد کرد و گفت: فضای سبز در سلامت روحی و جسمی مردم تاثیر می گذارد. اگر ادارات دولتی نمی توانند فضای سبزشان را در اختیار مردم قرار دهند لااقل به جای دیوار از نرده استفاده کنند تا مردم از نظر بصری در فضای سبز این ادارات شریک باشند.
رییس کمیسیون برنامه و بودجه همچنین پیشنهاداتی را برای رفع موانع ساماندهی مقبره امام زاده حسن (ع) ارائه داد و از معاونین و شهردار منطقه خواست پیوست های دقیقی برای پروژه ها تهیه کنند.
در نشستی که بعد از این بازدید انجام شد علیرضا دبیر از برنامه ۵ ساله به عنوان برنامه بالادست شهرداری تهران نام برد و از مدیران منطقه ۱۷ خواست هیچ پروژه ای را خارج از برنامه اجرا نکنند. وی تاکید کرد: ما در شورای شهر لوایحی را که بر اساس مواد برنامه ۵ ساله تنظیم نشده باشد تصویب نمی کنیم. شهرداری هم باید بر همین اساس برنامه ریزی کند.
نظر شما