به گزارش خبرنگار مهر، علی احسانی بعد از ظهر یکشنبه در همایش تبیین مولفه های مدیریت جهادی در اقتصاد و فرهنگ با اشاره به شعار سال جاري توسط مقام معظم رهبري گفت: همايش يكروزه مولفه هاي مديريت جهادي در اقتصاد و فرهنگ با مشاركت دستگاههاي اجرايي، آموزشي، فرهنگي، علمي، پژوهشي و همكاري كانون سنگرسازان بي سنگر و دانشگاه علوم پزشكي مازندران در حال برگزاري است.
وی با بيان اينكه بشر از ديرباز در صدد يافتن راههاي خوشبختي و سعادت خود در جهان هستي بوده است، اظهارداشت: براي اين امر در جستجوي روش ها و الگوهاي متعدد براي رسيدن به كمال بوده است.
وي بيان كرد: اين همايش گنجايش پرداختن به تمام زواياي نظام مديريت اسلامي را ندارد، اما با نگاه اجمالي به تبيين مولفه هاي مديريت جهادي در اقتصاد و فرهنگ مي توان فرايند رشد، توسعه و پيشرفت را در ابعاد فرهنگي، سياسي، اقتصادي و اجتماعي تسهيل نمود.
دبير برگزاري همايش با اشاره به اينكه اين همايش براي انتقال پيام مقام معظم رهبري و روان سازي هر چه بيشتر گفتمان در عرصه چهارگانه اقتصاد، فرهنگ، عزم ملي و مديريت جهادي است، افزود: در راستاي سياست هاي اقتصاد مقاومتي بمنظور توسعه كارآفريني، تقويت رقابت پذيري، اقتصاد دانش بنيان و محور قرار دادن بهره وري، عوامل توليد و توسعه منطقه اي با رويكرد توجه به عدالت، محيط زيست و حركت به سوي آينده اي روشن این همایش برگزار شده است.
احساني با بيان اينكه در سالي كه مزين به شعار اقتصاد و فرهنگ با عزم ملي و مديريت جهادي شده است، اذعان داشت: مي توان با بهره گيري از اين شعار، همت مسئولين و مردم اين حركت جهادي را با استفاده از قابليت هاي استان، مرتفع کردن مسائل و مشكلات، سر منشاء توسعه استان قرار گيرد كه اين امر مستلزم ايجاد يك همت استاني براي رسيدن به اهداف متعالي در استان است.
وي با اشاره به اينكه همت و تلاش مسئولين و مردم مي تواند از نظام مديريتي به سطوح جزئي تر سرايت کرده تا دستيابي هر چه بهتر و سريع تر به اهداف توسعه استان را محقق کند، گفت: در راستاي تحقق شعار سال لازم است دستگاههاي اجرايي در جهت پيشبرد اهداف خود و كمك به توسعه استان با نگاه به چشم انداز و اسناد بالادست توسعه كشور و استان فعاليت هاي خود را احصاء کرده و براي انجام بهينه اين فعاليت ها، راهكارهاي مناسبي در نظر گيرند.
احساني با اشاره به ظرفيت هاي كم نظير اقتصادي، فرهنگي، كشاورزي، گردشگري گفت: منابع طبيعي استان مي تواند گام هاي موثري براي توسعه بردارد.
وی گفت: اقتصاد چند بعدي دانش بنيان به محوريت منابع طبيعي و كشاورزي پايدار حامي امنيت غذايي كشور، صنعت مدرن، خدمات برتر با تاكيد بر گردشگري، نظام فرهنگي و اجتماعي منسجم و با كيفيت در بستري از ساختار فضايي شبكه اي با مديريت و برنامه ريزي يكپارچه مبتني بر ارتباطات و فن آوري اطلاعات ااز اهدفا توسعه است.
نظر شما