احمد سياحی در گفتگو با خبرنگار مهر، اظهار كرد: خوزستان تا سال 75 شاهد تبعات بعد از جنگ بود. خيلی از استان های كشور پس از دوران دفاع مقدس نسبت به ایجاد زيرساخت های از دست رفته خود اقدام كردند اما در خوزستان اين كار انجام نشد و برای همين می توان گفت كه جنگ برای خوزستان تنها هشت سال نبود.
وی با بیان اینکه بايد از دامن زدن به مسائل حاشيه ای و بيهوده جلوگيری كنيم، گفت: اصل شايسته سالاری، بهادادن به نيروهای كاردان، متخصص و با تجربه از اهميت بسيار زيادی برخوردار است.
معاون عمرانی استانداری خوزستان اظهار کرد: خدمات ارائه شده در نظام جمهوری اسلامی ايران بايد نسبت به ساير نظام ها متمايز باشد. در حال حاضر هر وقت می خواهيم برای انجام كاری اقدام كنيم با محدوديت شديد قانون مواجه می شويم. اكنون بحث ما كيفيت و كميت است و انجام طرح های در دست اجرا بايد تسريع پيدا كند.
سیاحی تصریح کرد: خيلی از تاسيسات خوزستان عمر خود را از دست داده اند. بايد ضمن توجه به بازسازی و اصلاح شبكه ها، جذب اعتبارات را در بحث نوسازی متمركز كنيم.
وی خاطر نشان کرد: ما بايد از تمام ظرفيت های موجود در حل مشکلات استان استفاده كنيم. مثلا در بحث تامین آب شرب باید گفت موضوع آب استان حل نخواهد شد مگر اينكه اجرای سه طرح بزرگ آب رسانی غدير، جنوب شرق و شمال شرق از كارون چهار، كه طرح های اساسی و جدی ای هستند تسريع پيدا كند و تا زمانی كه اين طرح ها اجرایی نشوند ما نمی توانيم شاهد برداشت آب با كيفيت باشيم.
معاون عمرانی استانداری خوزستان با بیان اینکه بحث مردمداری بايد سرلوحه كار قرار بگیرد، ادامه داد: مردم خيلی از شهرهای خوزستان با اینکه در كنار سدها زندگی می کنند از نبود آب شرب در رنج هستند. آب در خوزستان با اين شرايط جوی شوخی بردار نيست و مهندسی جامع و اقتصاد نگری در طرح ها، ارتباط سالم و منطقی با نيروها و شايسته سالاری بايد بيشتر مورد توجه قرار گيرد تا بتوان گام های موثری در این راستا برداشت.
سیاحی عنوان کرد: صورتجلسه سيزدهمین جلسه شورای آب تنظيم شد و نمايندگان و مسئولان خوزستان باید اين صورتجلسه را محترم بدانند. در ارتباط با اين صورتجلسه شاهد اعتراض برخی افراد هستيم، اما اعتقاد همه ما بر این است كه اين صورتجلسه بايد بلااشكال اجرا شود.
وی افزود: شركت مهندسی آب كشور بايد يك كارگروه تشكيل دهد تا با هم انديشی مسئولان استان و اين شركت مشکلات خوزستان در این خصوص حل شود. با وضعيت فعلی اعتبارات كشور امکان اجرایی شدن طرح های آب رسانی و فاضلاب استان وجود ندارد.
معاون عمرانی استانداری خوزستان با اشاره به اینکه اجرایی شدن خدمات زيربنايي (آب و فاضلاب و برق) مسكن مهر خوزستان نيازمند 573 ميليارد تومان اعتبار است و براي تامين آن باید برنامه ريزی شود، گفت: استان خوزستان به عنوان یکی از ملی ترین استانهای کشور سرشار از نعمت های خدادادی است و تاثير گذاری خوزستان در تامين امنيت ملی و اقتصاد كشور بر هيچ كس پوشيده نيست. خوزستان از نظر حمل و نقل سنگين كشور رتبه اول را دارد. دسترسی به آبهای آزاد و كشورهای حوزه خليج فارس و تعداد فرودگاه های اين استان ظرفيت های فراوانی را ايجاد كرده است ولی با وجود اين همه نعمت و ظرفيت و تلاش های شبانه روزی صورت گرفته در اين استان، مردم خوزستان با مشكلات بی شماری دست به گریبان هستند که آنها را به ستوه آورده است.
سياحی:
جنگ تحمیلی برای خوزستان بیش از هشت سال به طول کشید/ لزوم تسریع اجرای سه طرح آبرسانی
اهواز ـ خبرگزاری مهر: معاون عمرانی استانداری خوزستان عنوان کرد: جنگ تحمیلی برای خوزستان بیش از هشت سال به طول کشید زیرا تبعات آن تا سالها پس از پایان جنگ هم ادامه داشته و دارد.
کد خبر 2317681
نظر شما