به گزارش خبرنگار مهر، "دیپلماسی مهارتی" نام طرحی است که سازمان آموزش های فنی و حرفه ای کشور با توجه به توانمندیهای فنی و حرفه ای ایران در حوزه آموزش های مهارتی با هدف انتقال تجربیات و دانش مربیان و کارشناسان فنی و حرفه ای به مربیان کشورهای اسلامی در دستور کار قرار داده است.
به گفته رئیس سازمان آموش های فنی و حرفه ای کشور با اجرای این طرح با انتقال مهارتهای بومی کشورمان به سایر کشورها تعاملی دوسویه برقرار میشود و از ظرفیتها و توانمندیهای کشورهای دیگر نیز بهره میگیریم.
اشراقه سید محمد در جمع خبرنگاران با ابراز خرسندی از این بازدید اظهار داشت: مرکز تربیت مربی از بزرگترین و پیشرفته ترین مراکز آموزش های فنی و حرفه ای به شمار می آید و بسیار خوشحالم که امروز از این مرکز پیشرفته در کرج دیدن کردم.
وی گفت: با توجه به توانمندیهای ایران در زمینه آموزش های مهارتی انتظار داریم با گسترش همکاری ها بین جمهوری های سودان و ایران بتوانیم از تجربیات این مراکز پیشرفته و معتبر استفاده کنیم.
سید محمد با اشاره به سابقه همکاری های دو جانبه بین دو کشور از سال 2007 تا کنون افزود: روز گذشته نیز تفاهم نامه دیگری با وزیر کار، تعاون و رفاه اجتماعی جمهوری اسلامی ایران به امضا رسید و طی آن دو طرف بر گسترش همکاریها در زمینه آموزش های فنی و حرفه ای تاکید کردند.
تشکیل کمیسیون وزارتی بین ایران و سودان در تهران
وزیر منابع انسانی و کار جمهوری سودان با اظهار علاقه مندی برای گسترش همکاریها از تشکیل کمیسیون وزارتی دو کشور در تهران خبر داد و گفت: در این کمیسیون موضوعات و مباحث مختلفی در زمینه آموزش های مهارتی و تبادل تجربیات به بحث و بررسی گذاشته می شود.
وی اظهار امیدواری کرد همکاری دو کشور در بخش های فنی، کشاورزی، صنعتی، تولید گوشت قرمز و سایر زمینه زودتر به ثمر بنشیند.
سید محمد در پایان حضور دختران و زنان ایرانی در عرصه های اجتماعی و مهارتی را تحسین کرد.
وزیر منابع انسانی و کار جمهوری سودان طی این بازدید از بخشها و کارگاه های مختلف مرکز تربیت مربی بازدید کرد.
دو میلیون نفر از آموزش های فنی و حرفه ای بهره مند شدند
کوروش پرند در حاشیه بازدید وزیر منابع انسانی و کار جمهوری سودان از مرکز تربیت مربی و پژوهش های فنی و حرفه ای کشور در کرج در جمع خبرنگاران گفت: یکی از راهبردهای اساسی سازمان فنی و حرفه ای حضور موثر در عرصه های بین المللی است و به این منظور موضوع جدیدی تحت عنوان "دیپلماسی مهارتی" برای نخستین بار از سوی جمهوری اسلامی ایران مطرح شد.
وی با بیان اینکه در قالب دیپلماسی مهارتی، آموزش های مهارتی توسط کارشناسان و مربیان ایرانی به مربیان کشورهای اسلامی ارائه می شود، افزود: روز گذشته تفاهم نامه مشترکی با هدف تبادل تجربیات در حوزه آموزش های فنی حرفه ای بین وزاری کار دو کشور به امضا رسید و امروز وزیر کار سودان از توانمندیهای مرکز تربیت مربی کشور بازدید کرد.
به گفته پرند آموزش مربیان سودانی در زمینه انتقال تجربیات ایران در حوزه فنی و حرفه ای، مشاغل خانگی و غیره خواهد بود.
وی با اشاره به آموزش بیش از 300 مربی خارجی در مرکز تربیت مربی ایران طی سال گذشته گفت: این آموزش ها بیشتر در حوزه های خدمات و کشاورزی به ویژه در بخش صنعت و براساس نیازسنجی صورت می گیرد.
رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور در ادامه با بیان اینکه مرکز تربیت مربی و پژوهش های فنی و حرفه ای بزرگترین و منحصربه فردترین مرکز آموزش مهارتی کشور است، افزود: این مرکز با ارائه تمام آموزش های مهارتی نقش مهمی در ارتقای مهارتی افراد دارد.
50 نخبه مهارتی فردا معرفی می شوند
به گفته این مسئول سال گذشته بیش از دو میلیون نفر از آموزش های مراکز فنی و حرفه ای کشور بهره مند شدند.
وی همچنین از برگزاری نخستین جشنواره معرفی و امتنان از کارآفرینان و استعدادهای برتر مهارتی خبر داد و افزود: این مراسم فردا چهارشنبه در دانشگاه شهد بهشتی با حضور بیش از 600 نفر از کارآفرینان برگزار و طی آن 50 کارآفرین و نخبه مهارتی برتر تجلیل می شوند.
نظر شما