به گزارش خبرنگار مهر، هدایت صفری جمعه شب در دیدار با مديرعامل اتحاديه مرغداران استان اظهارداشت: مهمترين رويکرد کميته امداد امام خميني(ره) در دهه چهارم فعاليت خويش نهادينه کردن فرهنگ انفاق و نيکوکاري و توسعه مشارکت هاي مردمي و از سويي ديگر استحکام اقتصاد خانواده با پيوست تعالي فکري و فرهنگي است.
وي ادامه داد: اين نهاد با بهره گيري از تجارب ارزشمند سه دهه خدمت به خانواده هاي آسيب ديده و نيازمند، رويکرد آموزش ماهي گيري و پرورش ماهي را به جاي ماهي دادن در دستور کار خويش قرار داده و با ايجاد کاريابي و اشتغال پايدار براي جامعه هدف، تلاش مي کند شادابي، نشاط و اميد به زندگي را به اين خانواده ها بازگردادند و در واقع آنها را به استقلال معيشتي و تعادل برساند.
مديرکل کميته امداد امام خميني (ره) استان قزوين توضيح داد: وقتي يک شوک اقتصادي در جامعه اتفاق مي افتد از تبعات منفي آن اين است که اکثريت افراد جامعه اعم از مشاغل و حِرف مختلف متضرر مي شوند و حال بخش ديگر جامعه که متضرر مي شوند؛ افراد و اقشار کم درآمد جامعه هستند که تأمين و امرار معاش زندگي براي آنها سخت مي شود از اين رو کميته امداد امام خميني (ره) تلاش مي کند از طريق توسعه مشارکت هاي مردمي و استفاده از ظرفيت خيران و نيکوکاران و همچنين برقراري تعامل و استفاده از توان موجود در دستگاه هاي اجرايي عقل معاش خانواده را ارتقاء دهد و زمينه خودکفايي و فعاليت اين افراد را در جامعه مهيا کند.
وي اضافه کرد: امروز کميته امداد امام خميني (ره) با ايجاد فضاي همدلي و صميميت تلاش مي کند روحيه انفاق و نيکوکاري را در جامعه بسط و گسترش دهد و حلقه واسطي بين اغنياء و فقرا باشد تا آحاد مردم نيز به فيض خدمت به نيازمندان نائل شوند.
صفري يادآورشد: امروز نزديک به 15 هزار زن سرپرست خانوار تحت حمايت کميته امداد امام خميني (ره) استان قزوين داراي توانايي هاي والا و بالقوه در حوزه کار و اشتغال هستند از اين رو ما آمادگي داريم با اتحاديه مرغداران استان قزوين براي اشتغال اين افراد در زمينه بسته بندي و مشاغل خانگي همکاري کنيم.
اعلام آمادگي مديرعامل اتحاديه مرغداران قزوين براي همکاري با کميته امداد
مديرعامل اتحاديه مرغداران استان قزوين نیز در این دیدار گفت: ما آمادگي داريم در راستاي کمک به خانواده هاي نيازمند به ويژه ايتام، دانش آموزان، دانشجويان و افراد سالخورده که جامعه هدف کميته امداد را تشکيل مي دهند در حد توان کمک و خدمات ارائه دهيم.
شعباني اظهارداشت: ما معتقديم که کمک به خانواده هاي نيازمند يک وظيفه انساني و شرعي است و هر قدمي که براي گره گشايي و رفع حوائج و نيازهاي مددجويان تحت حمايت کميته امداد امام خميني(ره) و اقشار آسيب ديده برداشته مي شود کاري خداپسندانه و باقيات و صالحات است و داراي اجر و ثواب معنوي خواهد بود.
وي ادامه داد: ما مطلع هستيم که کميته امداد امام خميني(ره) خدمات ارزشمندي را به ايتام نيازمند، دانش آموزان بي بضاعت و دانشجويان مستعد، سالخوردگان و زنان سرپرست خانوار ارائه مي دهد و امروز اين حمايت ها و خدمات موجب شده تا چهره فقر در جامعه کاهش پيدا کند.
مديرعامل اتحاديه مرغداران استان قزوين اضافه کرد: رويکرد توانمندسازي خانواده هاي کم درآمد با ايجاد اشتغال پايدار و مشاغل خانگي زودبازده، اقدامي بسيار ارزشمند است و ما آمادگي داريم در زمينه ايجاد اشتغال با نهاد مقدس کميته امداد امام خميني(ره) همکاري داشته باشيم.
وي تصريح کرد: ايجاد اشتغال لازمه زندگي هر فردي است زيرا انسان با کار و تلاش و تأمين مايحتاج زندگي خويش ديگر به آسيب هاي اجتماعي دامن نمي زند و دست نياز دراز نمي کند.
شعباني يادآورشد: ما آمادگي داريم در راستاي کمک به خانواده هاي نيازمند به ويژه ايتام، دانش آموزان، دانشجويان و افراد سالخورده که جامعه هدف کميته امداد را تشکيل مي دهند در حد توان کمک و خدمات ارائه دهيم.
نظر شما