۷ تیر ۱۳۹۳، ۱۳:۴۵

یک مقام مسئول خبر داد:

هشدار به متقاضیان تحصیل در خارج از کشور/ حذف دوره‌های تکمیلی برای دانش‌آموختگان خارج

هشدار به متقاضیان تحصیل در خارج از کشور/ حذف دوره‌های تکمیلی برای دانش‌آموختگان خارج

رئیس مرکز خدمات آموزشی وزارت بهداشت از حذف بندی در آیین نامه ارزشیابی مدارك تحصيلي خارج از كشور خبر داد و گفت: با توجه به محدودیت ظرفیت دانشگاه های علوم پزشکی داخل کشور، امکان پذیرش افرادی که در دانشگاه های غیرمعتبر و ضعیف خارج از کشور تحصیل کرده اند در دوره های تکمیلی وجود ندارد.

رئیس مرکز خدمات آموزشی وزارت بهداشت از حذف بندی در آیین نامه ارزشيابي مدارك تحصيلي خارج از كشور خبر داد و گفت: با توجه به محدودیت ظرفیت دانشگاه های علوم پزشکی داخل کشور، امکان پذیرش افرادی که در دانشگاه های غیرمعتبر و ضعیف خارج از کشور تحصیل کرده اند در دوره های تکمیلی وجود ندارد.

دکتر سلیمان احمدی در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: از این پس داوطلبانی که علاقه به تحصیل در خارج از کشور دارند باید از شرایط دانشگاه هایی که می خواهند در آن ادامه تحصیل بدهند اطلاع دقیق داشته باشند و اگر 80 درصد برنامه درسی آنها با دانشگاه های داخل کشور همخوانی نداشته باشد به هیچ عنوان اعتبار ندارند.

وی افزود: داوطلبان باید اعتبار داشتن یا نداشتن یک دانشگاه را بررسی کنند و مسئولیت این کار با توجه به اطلاع رسانی های وسیعی که از سوی مرکز خدمات آموزشی وزارت بهداشت صورت گرفته، برعهده خود داوطلب است.

احمدی اظهار داشت: عدم اطلاع از قوانین رافع مسئولیت نیست و داوطلب باید توجه داشته باشد که نمی توان بحران ها و شرایط کشورهای دیگر را پیش بینی کرد. از این رو امکان و انتقال جابجایی افراد در کشورهایی که بحران ایجاد می شود؛ وجود ندارد.

رئیس مرکز خدمات آموزشی وزارت بهداشت خاطرنشان کرد: بررسي شرايط اجتماعي -  داخلي كشور محل تحصيل و تطبيق آن با شرايط متقاضي به عهده فرد است و وزارت بهداشت هيچگونه تعهدي در قبال اعلام شرايط غيرآموزشي در كشور محل تحصيل ندارد.

وی تاکید کرد: دانشگاه های علوم پزشکی داخل کشور محدودیت ظرفیت دارند و از سوی دیگر عده کثیری از متقاضیان داخل پشت در بسته دانشگاه های داخل می مانند، از این رو امکان برگزاری دوره های تکمیلی برای پوشش ضعف دانش آموختگانی که در دانشگاه های ضعیف خارجی تحصیل کرده اند، را ندارند.

به گزارش مهر، وزارت بهداشت دو اطلاعیه مرتبط به علاقمندان به تحصیل در خارج از کشور را منتشر کرده است.

به استناد مصوبه 31 خردادماه 93 شوراي عالي ارزشيابي تبصره بند 4-3 آيين نامه ارزشيابي مدارك خارج از كشور( مصوب 12 مردادماه سال 88 مبني بر اينكه در صورت عدم تطابق واحدها، متقاضيان ارزشيابي مدارك مي‌توانند بطور داوطلبانه در واحدهاي دانشگاه بين الملل، واحدهاي تكميلي مورد نيازشان را بگذرانند) حذف شد.

بر اين اساس به هيچ عنوان امكان احراز شرط تطابق 80 درصد طول دوره و محتوا پس از فراغت از تحصيل در دانشگاههاي داخل ميسر نیست و متقاضيان بايد قبل از شروع به تحصيل در خارج از كشور از احراز اين شرط اطمينان حاصل کنند.

همچنین در اطلاعيه دیگری به كليه متقاضيان ادامه تحصيل در خارج از كشور تاکید کرده است که کوتاهی فرد در کسب اطلاعات لازم متقاضي را از اجراي ضوابط و مقررات معاف نمي کند.

در این اطلاعیه یادآور شده است: نظریه اينكه مركز خدمات آموزشي وزارت بهداشت به عنوان مرجع رسمي اطلاع رساني در خصوص ضوابط و مقررات ارزشيابي مدارك تحصيلي خارج از كشور است و آیین نامه ارزشيابي مدارك تحصيلي و دانشگاههاي مورد تائيد وزارت متبوع و آخرين تغييرات آن در سايت اين مركز اطلاع رساني می شود.

بر این اساس کليه متقاضيان ادامه تحصيل در خارج از كشور قبل از عزيمت و شروع به تحصيل در دانشگاههاي خارج از كشور ملزم به كسب اطلاعات در خصوص آخرين ضوابط و مصوبات براساس تاريخ شروع به تحصيل خود  اعم از اعتبار دانشگاه محل تحصيل، مدارك پيش نياز، وجود تطابق طول دوره و محتوا و... هستند. با توجه به انتشار قوانين و مقررات در سايت اين مركز، علم به قوانين، مفروض تلقي شده و كوتاهي فرد در كسب اطلاعات لازم، متقاضي را از اجراي ضوابط و مقررات معاف نمي کند و ادعاي بي اطلاعي از ضوابط در ارائه هر گونه خدمت اعم از ارائه تسهيلات و ارزشيابي مدارك و.... پذيرفته و مسموع نخواهد بود.

کد خبر 2321035

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha