به گزارش خبرنگار مهر ،محمد وکیلی صبح یکشنبه در جلسه ستاد پشتیبانی از اردوهای طرح هجرت در استان سمنان در محل استانداری، طرح هجرت را از اقدامات با ارزش برای محرومیت زدایی در مناطق محروم برشمرد و خاطرنشان کرد: این طرح باید ارزش افزوده ایجاد کند.
وی همچنین آموزش و آگاه سازی، هم افزایی و توانمند سازی در اردوهای طرح هجرت را مهم برشمرد و خاطرنشان کرد: همکاری و هماهنگی مناسب دستگاه های اجرایی برای اجرای طرح هجرت، انجام فعالیت های معنوی و فرهنگی و نیز تلاش در محرومیت زدایی و فعالیت های عمرانی در اردوهای هجرت بسیار ضرورت دارد.
استاندار سمنان ضمن تاکید برضرورت اجرای با کیفیت طرح هجرت بر توجه و اولویت داشتن اجرای طرح در حفظ منابع طبیعی، تامین آب بهداشتی و توجه جدی بر بهداشت و درمان و شناسایی تهدیدات بهداشتی در روستاها تاکید کرد.
وکیلی همچنین بر آگاه سازی و آموزش علوم اقتصادی در روستاها برای تحقق اهداف اقتصادی مقاومتی تاکید کرد و افزود: روستائیان باید آنچنان توانمند شوند تا مدیریت اقتصادی امورشان را خودشان انجام دهند.
وی خواستار اطلاع رسانی و ثبت آمارهای اجرای این طرح بصورت متمرکز شد و از صدا و سیمای مرکز سمنان خواست تا همکاری ویژه ای در پوشش رسانه ای اجرای این طرح داشته باشند.
فرمانده سپاه قائم (عج) استان سمنان نیز در این نشست از حضور بالغ بر 32 هزار نفر از بسیجیان و دانش آموزان در راستای اجرای اردوهای هجرت در این استان خبر داد و گفت: 110 گروه پزشکی برای ارائه خدمات بهداشتی و درمانی به مناطق محروم اعزام و در این ارتباط دو بیمارستان صحرایی در بیارجمند و دامغان برپاشد.
سردار سید محمد تقی شاهچراغی محرومیت زدایی را مهمترین هدف اردوهای طرح هجرت عنوان کرد و افزود: طرح هجرت از طرح های مهم محرومیت زدایی است.
پرهام جانفشان عراقی معاون امور عمرانی استاندار سمنان نیز در خاتمه این نشست، نهادینه کردن فرهنگ کار، جهاد و تلاش و روحیه خودباوری را از ثمرات این طرح عنوان کرد و افزود: توجه به مسائل فرهنگی در فعالیت ها و اقدامات بسیار مهم است.
نظر شما