۹ تیر ۱۳۹۳، ۱۲:۲۲

عابدینی در گفتگو با مهر:

بیمارستان اصفهان پیشنهاد سبد حمایتی برای بیماران سوختگی را به دولت ارائه کرد

 بیمارستان اصفهان پیشنهاد سبد حمایتی برای بیماران سوختگی را به دولت ارائه کرد

اصفهان - خبرگزاری مهر: رئیس بیمارستان آموزشی سوانح سوختگی استان اصفهان گفت: پیشنهاد سبد حمایتی برای بیماران مبتلا به سوختگی مزمن از سوی بیمارستان سوانح سوختگی اصفهان به دولت ارائه شد و در نهایت این پیشنهاد با موافقت دولت روبرو شد.

فریدون عابدینی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: تهیه و تدوین پروتکل سوختگی و بسته حمایتی دولت از بیماران سوختگی توسط  بیمارستان سوانح سوختگی اصفهان
ارائه و مورد پذیرش قرار گرفت.

وی بیان داشت: همزمان با اجرای طرح تحول نظام سلامت در کشور این پروتکل تهیه و به دولت ارائه شده که هم اکنون مورد پذیرش قرار گرفته است.

رئیس بیمارستان آموزشی سوانح سوختگی استان اصفهان با بیان اینکه تصویب این در پروتکل در حالی است که هنوز اعتبار آن به بیمارستان اختصاص نیافته است، ادامه داد: در این پروتکل بیماری سوختگی مزمن جزو بیماری‌های صعب العلاج و خاص قرار گرفته است.

وی تصریح کرد: تاکنون سبدی برای حمایت از بیماران تعریف نشده بود که در پروتکل مورد نظر سبد حمایتی برای بیماران سوختگی بستری در نظر گرفته شده است.

عابدینی افزود: تقبل هزینه‌های درمان، تهیه دارو و تجهیزات و عوارضی که بر بیمار می‌گذارد و تامین هزینه توان بخشی و فیزیوتراپی در سبد حمایتی این بیماران در نظر گرفته شده است.

وی با اظهار اینکه یک بیماری مبتلا به سوختگی مزمن حداقل 2 تا 3 سال درمان وی طول می‌کشد که نیاز به حمایت همه جانبه از سوی دولت دارد، افزود: در سال جاری تعداد بیماران شناخته شده برای این سبد حمایتی 211 نفر هستند که 170 میلیون یارانه سلامت برای این دسته از بیمارن در نظر گرفته شده است.

رئیس بیمارستان آموزشی سوانح سوختگی استان اصفهان متوسط هزینه برای درمان هر بیمار سوختگی مزمن را 10 میلیون تومان عنوان کرد و ادامه داد: تنها بیمارانی که مشمول بیمه هستند این بسته حمایتی به آنها اختصاص می‌یابد که کمتر از 10 درصد را بیمار می‌پردازد و مابقی هزینه‌ها را بیمه و یارانه سلامت دولت به فرد اختصاص می‌دهد.

وی گفت: تعدادی از مبتلایان به سوختگی مزمن از افاغنه یا کارگرانی هستند که تحت پوشش بیمه کارفرما قرار نگرفتند از این بسته حمایتی محرومند.

عابدینی اضافه کرد: سال گذشته اطلاعات 950 بیمار مبتلا به سوختگی مزمن این بیمارستان در سایت وزارتخانه ثبت و در ردیف بسته حمایتی قرار گرفتند.

وی با بیان اینکه در روز به طور تقریبی 4 تا 5 بیمار مبتلا به سوختگی به این بیمارستان مراجعه می‌کنند، اظهار داشت: در سال های اخیر میزان سوختگی‌ها بسیار کاهش یافته است.

رئیس بیمارستان آموزشی سوانح سوختگی استان اصفهان آمار خودسوزی را در سطح استان نامعلوم خواند و گفت: مشخص نبودن آمار خوسوزی در اصفهان در حالی است که چون خودسوزی‌ها مشمول بیمه نمی‌شوند بنابراین از همان ابتدا سعی می‌کنند سوختگی را غیر عمد و حادثه‌ای اعلام کنند.

وی گفت: پس از مشاوره روانشناس و روانپزشکی از مبتلایان به سوختگی تعداد این افراد به طور تقریبی حدس زده می‌شود.

عابدینی بیان داشت: امروزه بیشتر سوختگی‌ها ناشی از انفجار گاز است.

کد خبر 2322343

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha