به گزارش خبرنگار مهر، اسماعیل تقیزاده بعداز ظهر دوشنبه در شورای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت اظهار داشت: در راستای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت برنامههای زیادی در دستور کار است اما برای انجام این برنامه ها نیاز به یک بانک اطلاعاتی داریم.
وی با تأکید بر ایجاد بانک اطلاعاتی به روز از خانواده شهدا، ایثارگران و جانبازان شاغل در دستگاههای اجرایی استان، تصریح کرد: ایجاد این بانک به عنوان یک زیرساخت برای خدمت به شهدا، جانبازان و ایثارگران ضروری است.
مشاور استاندار در امور ایثارگران با اشاره به تأکیدات مقام معظم رهبری مبنی بر دیدار از ایثارگران و خانواده شهدا، متذکر شد: بایستی گروهی از اعضای شورای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت انتخاب شده و در ماه مبارک برنامه دیدار از خانواده شهدا، جانبازان و ایثارگران را با جدیت ادامه دهند.
سرپرست دفتر امور بانوان و خانواده استانداری خراسان جنوبی نیز در این جلسه اظهار داشت: این دفتر با تعامل خوبی که با بنیاد شهید برقرار کرده، برنامه های خوبی را در زمینه ترویج فرهنگ ایثار و شهادت انجام داده است.
مژگان شریفی با اشاره به اقدامات صورت گرفته در این خصوص، عنوان داشت: تاکنون گفتمانها و میزگردهای تخصصی زیادی با هدف ترویج و توسعه فرهنگ ایثار و شهادت برگزار شده است.
وی، گسترش فرهنگ تکریم از خانواده شهدا، مادران و همسران آنها به عنوان الگوهای ایثار، برگزاری جشنواره زنان نامآور و برگزاری مسابقات فرهنگی در جامعه بانوان و تقدیر از فعالان این حوزه را از اقدامات دیگر انجام شده در زمینه ترویج فرهنگ ایثار و شهادت عنوان کرد.
سرپرست دفتر امور بانوان و خانواده استانداری خراسان جنوبی اضافه کرد: همچنین سازمانهای مردم نهاد در راستای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت در استان توسعه یافتهاند.
شریفی با اشاره به سیاستهای ابلاغی از سوی دفتر امور بانوان و خانواده ریاست جمهوری در راستای تعالی و تحکیم جایگاه زن و بنیان خانواده، اظهار کرد: ما وظیفه خودمان میدانیم که فرهنگ ایثار و شهادت را در بین دانشآموزان و دانشجویان ترویج دهیم.
نظر شما