به گزارش خبرنگار مهر، علیرضا شعبان نژاد ظهر چهارشنبه در نشست با کارشناسان حوزه مکانیزاسیون کشاورزی استان افزود: از اهداف مكانيزاسيون افزايش توليد و كسب سود بيشتر است.
وی اظهارداشت: با به كارگيري مكانيزاسيون و تكنولوژي روز مي توان عمليات كشاورزي را در زمان مقرر انجام داد.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی گیلان گفت: انجام به موقع عمليات كشاورزي با توجه به شرايط جوي به ویژه در مراحل كاشت و برداشت محصول از ضررهاي عمده اي جلوگيري مي كند.
وی افزود: ايجاد رغبت و جذابيت براي انجام كار كشاورزي يكي ديگر از مزاياي مكانيزاسيون است كه اين كار با استفاده از كاهش سختي كار صورت گرفته است.
شعبان نژاد تصریح کرد: در واقع كاهش سختي كار نه تنها در جذابيت كار كشاورزي و افزايش سرمايه گذاري در اين بخش مؤثر است بلكه حتي در كيفيت و دقت عمليات و نيز بازده كار تاثير به سزايي دارد.
وی در ادامه با بیان اینکه پارسال 49 درصد از شالیرزارهای استان بصورت ماشینی برداشت شد، افزود: این رقم امسال به 53 درصد افزایش خواهد یافت.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی گیلان بیان داشت: وضعیت مکانیزاسیون کشاورزی در استان مطلوب نیست از اینرو باید تسهیلات ویژه ای برای توسعه این بخش قائل شد.
وی اذعان داشت: پارسال 32 میلیارد تومان اعتبار برای خرید ماشین آلات کشاورزی در استان توزیع شد که خوشبختانه این عدد امسال به 50 میلیارد تومان رسیده است.
شعبان نژاد با تصریح اینکه زیر ساخت های زمین کشاورزی استان خیلی مناسب برای ادوات کشاورزی نیست، افزود: مالکیت اراضی شالیزاری استان گیلان شش دهم هکتار و باغات هفت دهم هکتار است.
وی همچنین یادآورشد: خرده مالکی توسعه مکانیزاسیون مزارع شالیزاری را با مشکل مواجه می سازد.
نظر شما