۱۴ تیر ۱۳۹۳، ۱۱:۴۳

میرزایی:

راه خروج از چارچوب‌های عادی مدیریت شهری همدان نگاه بلندنظرانه است

راه خروج از چارچوب‌های عادی مدیریت شهری همدان نگاه بلندنظرانه است

همدان – خبرگزاری مهر: رئیس شوراي اسلامي شهر همدان با بیان اینکه شهرداران موثرترین نقش را در توسعه‌ آبادانی و تحولات شهری دارند، گفت: تنها راه خروج از چارچوب‌های عادی مدیریت شهری داشتن نگاه بلندنظرانه است چراکه در غیر این صورت سیستم دچار روزمرگی می‌شود.

به گزارش خبرنگار مهر، رضا ميرزايي صبح شنبه در جمع خبرنگاران که به مناسبت 14 تیرماه روز شهرداری و دهیاری ها برگزار شد،  با بیان اینکه تمامی خادمان مردم در شهرداری‌ها شبانه روز در حال فعالیت هستند تا شهرها را برای زندگی و رفاه شهروندان مناسب کنند، گفت: شهرداری‌ها برای توسعه‌ شهرهای خود باید با دیگر دستگاه های خدمات رسان و مدیران بالادستی همکاری داشته و تعاملات بین خود را افزایش دهند.

وی افزود: این تعامل زمینه‌ همکاری و همیاری لازم میان این مسئولان را فراهم و ارائه خدمات بهتر و ساختن شهری آبادتر را سرعت می دهد.

وی با بیان اینکه شهرداران باید تجربیات سازنده با مباحث علمی و تکنولوژی روز ارائه و تجربه‌ موفقی از مدیریت شهری برجا بگذارند، اظهار کرد: ایجاد تحول در مدیریت شهری  ضروری و این مهم نیازمند داشتن مدیریت جسورانه، ریسک پذیری و خلاقانه است.

رئیس شوراي اسلامي شهر همدان تاکید کرد: مدیریت شهری باید از تجربیات دیگر شهرها در سطح کشور و جهان استفاده کند.

رضا میرزایی با اشاره به اقدامات ماندگار مرحوم بهنامجو شهردار وقت همدان اظهار کرد: همدان در آینده همچنان به تفکر جسورانه مدیرانی همچون بهنامجو نیاز دارد چرا که تنها راه خروج از چارچوب‌های عادی مدیریت شهری داشتن نگاه بلندنظرانه است در غیر این صورت سیستم دچار روزمرگی  می‌شود.

برنامه محوری و آینده نگری برای تامین نیازهای شهری از دستاوردهای یک شهردار خوب است

رئیس شوراي اسلامي شهر همدان با اشاره به اینکه گسترش و تحولات شهرها در گذر زمان اجتناب ناپذیر است، افزود: برنامه محوری و آینده نگری برای تامین نیازهای شهری از مهمترین دستاوردهای یک شهردار خوب است که در این راستا در شورای اسلامی شهر  و شهرداری همدان این موضوع مورد توجه قرار گرفته است.

رضا میرزایی کمبود بودجه را یکی از موانع اجرای تمامی پروژه ها در بیشتر شهرها دانست و گفت: دستیابی به درآمدهای پایدار از سوی مدیریت شهری  زمینه ساز پیشرفت و توسعه شهری است که در راستای تحقق این امر باید زمینه های جذب سرمایه گذار را فراهم کرد.

میرزایی با بیان اینکه شهرداری در راستای تحقق اهداف خود باید در جذب مشارکت و همراهی مردم در همه عرصه های امورشهری تلاش کند، اظهار داشت: در این راستا باید کارهای فرهنگی صورت گرفته و در بین شهروندان مشارکت عمومی نهادینه شود.

وی با بیان اینکه زمانی که مردم به این باور برسند که مشارکت و همراهی آنان در برنامه های توسعه ای اثرگذار است، با تمام وجود نهایت تلاش و کوشش خود را در زیبایی، پاکیزگی و بهداشت شهر بکار می گیرند، گفت: در این صورت شعار "شهر ما، خانه ما" به یک باور عمومی تبدیل می شود.

نایب رئیس شورای اسلامی شهر همدان نیز با بیان اینکه قوانين شهرنشيني و حكومت‌هاي محلي از قديمي‌ترين نظام‌هاي اجتماعي بشر است، گفت: در ابتدا قدرت شهرداران بيش از اين بوده و به مرور با ايجاد سازمان‌هاي جديد و موازي نظير شركت‌هاي آب و فاضلاب شهري، بازرگاني و نظاير آن برخي از وظايف به سازمان‌هاي تازه تأسيس منتقل و نقش شهرداران تخصصي‌تر و بيشتر بر عمران و رفاه شهري متمرکز شده است.

محمد تبریزی با بیان اینکه شهرداري‌ها با به كارگيري نيروهاي جوان و متخصص گام در راه مديريت نوين شهرداري نهادند، گفت: در واكاوي عملكرد شهرداران در سنوات اخير دیده شده که با ظهور شهرداران خوش ذوق و قدرتمند، گام‌هاي مؤثری در پيشرفت و آباداني برداشته شده است.

شهرداران با روندي كه در پيش مي‌گيرند مي‌توانند همه اركان شهر را تحت تأثير قرار دهند

وی با بیان اینکه شهرداران با روندي كه در پيش مي‌گيرند مي‌توانند همه اركان شهر را تحت تأثير قرار دهند، گفت: به طور مثال با سياست‌هاي تفكيك و پيشنهاد ضوابط جديد ساخت و ساز در بافت‌هاي مختلف موجب رونق اقتصادي و افزايش حجم ساخت و ساز و ايجاد ارزش افزوده شده كه در مباحث خدمات شهري هيچ ارگان و سازماني توان رقابت در اين خدمات را با شهرداري‌ها ندارد.

وی ايجاد باغ‌هاي عمومي و پارك‌هاي مورد نياز، فضاي سبز حاشيه‌اي، پياده‌روسازي، ساخت معابر جديد و اصلاح معابر قديمي، تقويت ناوگان حمل و نقل عمومي، آتش‌نشاني و خدمات ايمني سطح شهر و .. بسياري از خدمات ديگر را از آن جمله دانست و گفت: شهرداران مي‌توانند سطح و نحوه ارائه اين خدمات را تغيير دهند.

تبریزی با بیان شهرداران بايد معتقد بر اين عقيده باشند كه شهر در كليت تعريف آن متعلق به شهرداري است و به هيچ وجه نبايد منتظر رسيدن امدادي از ساير مراجع باشند، گفت: شهرداران باید با تدبير و اتخاذ روش‌هاي صحيح حداقل خدمات مورد نياز را تأمين نموده و با ايجاد ارتباط رواني با شهروندان آنان را در اداره شهرها سهيم و نسبت به سرنوشت خود و شهرشان حساس کنند.

کد خبر 2325109

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha