به گزارش خبرنگار مهر، اسماعیل چمنی ظهر شنبه در گفتگو با خبرنگاران در تبریز اظهار داشت: نظارت بر هزینه و درآمد شهرداری، از وظایف شورای اسلامی شهر بوده و این امر به معنی دخالت در امور اجرایی شهرداری نیست.
وی ادامه داد: پروژههای دو کمال، مسیرگشایی، تقاطعهای غیر همسطح، 42 متری و همچنین ساماندهی ورودیهای شهر تبریز از جمله مهم ترین پروژه های شهری محسوب می شود که اکثر این پروژه ها بر اساس نیاز شهروندان و گرهگشایی از مشکلات تردد و حمل و نقل شهری، تدوین شده است.
چمنی ادامه داد: دگرگونی عمرانی حاصل از اجرای پروژههای عمرانی، میتواند موجب توسعه گردشگری و ارتقای زمینههای سرمایهگذاری شهری شود.
وی با اشاره به اینکه با اتمام پروژههای عمرانی کنونی، ارزش افزوده مناطق مجاور پروژهها افزایش خواهد یافت، گفت: تبریز برای رسیدن به توسعه ایده آل نیازمند حضور سرمایهگذاران است و این امر با تحصیل درآمدهای پایدار شهری و ایجاد فرصتهای چشمگیر اشتغال، در رشد شاخصههای اجتماعی نیز موثر واقع خواهد شد.
اصغر عابدزاده، عضو کمیسیون بودجه شورای اسلامی شهر تبریز نیز در این گفتگو اظهار داشت: اجرای موفق پروژههای سال جاری، گامی برای تدوین و طراحی پروژههای بزرگتر برای سالهای آتی خواهد بود.
وی با بیان این که بخش عمدهای از پروژههای عمرانی در راستای تسهیل در حمل و نقل و گرههای ترافیکی شهر هدفگذاری شده است، تصریح کرد: با این حال تاثیرگذاری این پروژهها در موضوعات اجتماعی و شهروندی شهر نیز حایز اهمیت است.
وی با اشاره به بازدیدهای دورهای شورای اسلامی شهر از روند پروژههای عمرانی شهرداری تبریز یادآور شد: شورای اسلامی شهر به عنوان بازوی توانمند شهرداری تبریز، با بازدیدهای دورهای خود تحقق زمانبندیهای تدوینشده در مورد هر پروژه را پیگیری می کند.
نظر شما