به گزارش خبرنگار مهر، جهانگیر احسانی ظهر دوشنبه در جلسه مدیریت بحران شهرستان کهگیلویه با بیان اینکه این تعداد سوختگی الکتروپمپ در شهرستان کهگیلویه تاکنون بی سابقه بوده است، افزود: در صورت ادامه روند سوختگی ها ضمن قطع آب در این شهرستان، هزینه هنگفتی برای تعویض الکتروپمپ ها مورد نیاز است.
وی با اشاره به وقوع خشکسالی های مستمر در این استان در طی 14 سال اخیر، اظهار داشت: این خشکسالی ها تبعات جبران ناپذیری بر منابع آب این استان تحمیل کرده است.
احسانی با بیان اینکه شش شهر استان کهگیلویه و بویراحمد در تابستان سال جاری دچار تنش آبی است، یادآور شد: در این خصوص با چالش بزرگی روبرو هستیم و باید با برنامه ریزی دقیق و جامع، مصرف آب را مدیریت کنیم.
وی عدم توجه به بحث صرفه جویی در این استان را یک معضل بزرگ دانست و بیان کرد: مصرف آب شرب در این استان بیش از استاندارد کشوری است که باعث مضاعف شدن مشکلات شده است.
معاون نظارت بر بهره برداری آب و فاضلاب روستایی کهگیلویه و بویراحمد با بیان اینکه در سال جاری بیش از 112 میلی متر در استان نسبت به مدت مشابه سال گذشته کمبود بارندگی داشتیم، تصریح کرد: در حال حاضر در تعدادی از بخش های استان حدود 30 تا 40 درصد افت آب وجود دارد.
احسانی با اشاره به شروع فصل گرما و افزایش مصرف آب در این فصل، در خصوص استفاده از تانکرهای آبرسانی سیار در این فصل اضافه کرد: در کل استان تنها هشت تانکر آبرسانی سیار وجود دارد که تعدادی از آنها فرسوده است و این تعداد برای آبرسانی در فصل گرما جوابگو نیست.
وی افزایش انشعابات غیر مجاز در این استان را نگران کننده دانست و بر لزوم همکاری دستگاه های امنیتی در خصوص برخورد با این متخلفان تأکید کرد.
معاون نظارت بر بهره برداری آب و فاضلاب روستایی کهگیلویه و بویراحمد بیان کرد: در اغلب نقاط روستایی این استان بیش از 30 تا 40 درصد شبکه فرسوده وجود دارد که باعث اتلاف بیش از حد آب در این نقاط می شود.
نظر شما