به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام سید اکبر موسوی در نشست خبری عصر امروز خود با خبرنگاران پیرامون تشریح فعالیت های کانون های فرهنگی هنری مساجد در طرح اوقات فراغت اعلام کرد: طرح اوقات فراغت یکی از برنامه های جامع فرهنگی، آموزشی و تربیتی به منظور ایجاد فضای مناسب و با نشاط دینی است که به منظور انس جوانان هرچه بیشتر جوانان با مساجد طراحی شده است.
وی در ادامه با بیان اینکه در حال حاضر در 320 کانون فرهنگی هنری و 14 کانون تخصصی در مساجد فعالیت های گسترده ای انجام می شود، اظهار داشت: در برنامه های اوقات فراغت کانون های فرهنگی هنری مساجد آموزش قرآن، احکام، مباحث اعتقادی، سبک زندگی، حلقه های معرفتی، کلاس های فرهنگی و هنری و ... طرح ریزی شده که از ابتدای تیر ماه با حضور جوانان و نوجوانان در حال اجراست.
مسئول دبیرخانه کانون های فرهنگی هنری مساجد استان البرز به یکی از شاخص های برنامه های این دبیرخانه برای تابستان امسال اشاره کرد و گفت: در برنامه های اوقات فراغت سال جاری انعقاد تفاهم نامه با کانون ها را به منظور انسجام بخشی و نظم دهی در اعتبارات هزینه ای در دستور کار قرار داده ایم که با این امر پس از پرداخت اولیه اعتبار به کانون ها به فراخور برگزاری کلاس ها و برنامه اعتبار به آنها تعلق می گیرد.
حجت الاسلام موسوی با بیان اینکه برای کانون های فرهنگی هنری مساجد واقع در مناطق محروم اعتبارات بیشتری در نظر گرفته شده است، افزود: سال گذشته با دریافت اعتبار 500 میلیون تومانی 215 تفاهم نامه در کانون های فرهنگی مساجد منعقد شد که به دنبال آن شاهد شرکت 25 هزار نفر در طرح اوقات فراغت در مساجد بویدم.
وی گفت: برای امسال 250 تفاهم نامه منعقد شده است و پیش بینی می شود بیش از 30 هزار نفر از برنامه های کانون های فرهنگی هنری مساجد بهره ببرند.
مسئول دبیرخانه کانون های فرهنگی هنری مساجد استان البرز اعلام کرد: همچنین به منظور بهره گیری شرکت کنندگان از مراکز تفریحی و فرهنگی تاکنون با 80 مرکز از جمله پارک ها، مجتمع های تفریحی، باغ وحش ها و .... تفاهم نامه امضا شده است و بر طبق توافق با سازمان اتوبوسرانی اتوبوس های واحد برای اردوهای کانون ها با 30 تا 50 درصد تخفیف در اختیار قرار می گیرند.
حجت الاسلام موسوی با اشاره به فعالیت 720 مسجد در استان البرز، تصریح کرد: بر طبق طرح پنج ساله دولت 25 درصد از مساجد باید دارای کانون های فرهنگی هنری باشند که این امار در استان البرز 50 درصد است.
وی گفت: برای امسال نیز 40 مسجد درخواست تاسیس کانون های فرهنگی هنری را ارائه دادند اند که تا کنون 12 مورد آن به تایید رسیده است.
مسئول دبیرخانه کانون های فرهنگی هنری مساجد استان البرز در پایان با بیان اینکه هیچ دستگاهی کمک اعتباری به کانون های فرهنگی هنری مساجد نداشته است، اظهار داشت: مساجد استان البرز از پتانسیل های خوبی برخوردارند و متاسفانه در زمان حاضر به دلیل غفلت از مساجد مشکلات عدیده ای در جامعه پدید آمده است که در حال در گذشته تمامی مشکلات محل از طریق همبستگی مردم در مساجد رفع می شد.
نظر شما