به گزارش خبرنگار مهر، قاسم جان بابایی صبح سه شنبه در گفتگو با خبرنگاران افزود: در این بیمارستان، پزشکان متخصص، ارتوپد، جراحی، اورژانس، بیهوشی و غیره به عنوان مقیم حضور دارند که خدمات دهی می کنند.
وی با اشاره به نبود پزشکان متخصص در برخی مراکز اظهار داشت: بیشترین نقیصه در بیمارستانهای غیرآموزشی از جمله مسائل بود که این مشکل در حال رفع است.
وی به بحث ماندگاری پزشکان در مناطق محروم اشاره و اضافه کرد: این طرح در سه بیمارستان گلوگاه، زیرآب و کلاردشت اجرایی شد که پزشکان متخصص در آن فعالیت دارند.
جان بابایی، یادآور شد: یکی از نگرانیهای ما سرانه پزشک روستایی پایین بود و در شرایط جدید، میزان دریافتی این پزشکان دو تا سه برابر می شود.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران بحث واکسن پنتاوالان و مکمل های دارویی در مناطق روستایی را از دیگر موارد برشمرد و گفت: پنج واکسن در این طرح تجمیع شده و ارائه می شود.
وی عنوان کرد: درباره مراکز بهداشتی شهری در قدم اول بنا داریم در هر شهرستان در یک مرکز، خدمات ویژه بصورت پایلوت اجرا شود.
جان بابایی بیان داشت: طبق برنامه باید به ازای هر دو هزار و 500 نفر یک سفیر سلامت داشته باشیم که از طریق این سفیران به مراکز بهداشتی شهری معرفی می شوند و کارت سلامت به مراجعان داده می شود.
وی گفت: 10 علل مرگ و میر در این کارت مشخص شده است که اگر فردی دچار مشکل بود می تواند از خدمات مورد نظر دریافت کنند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران گفت: با کارت سلامت، بیماران مورد نظر می توانند از خدمات مربوطه در مراکز بهداشتی شهری استفاده کنند و امیدواریم در این طرح برخی بیماریها مانند دیابت، چاقی، سرطانها و غیره زودتر شناسیی شود.
وی با بیان اینکه سن امید به زندگی به بیش از 73 سال رسیده است افزود: باید کاری کنیم تا بیماریها زودتر شناسایی شود و سن امید به زندگی باز هم افزایش یابد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران یادآور شد: برنامه ما این است که بیماران از طریق سیستم ارجاع به پزشک متخصص معرفی شوند و پزشک خانواده باید خدمات مورد نظر را ارائه دهند.
نظر شما