۱۷ تیر ۱۳۹۳، ۱۲:۴۹

در سالروز وفات خدیجه(س)/

خراسان رضوي سياه پوش بانويي كه فراقش بر پيامبر(ص) سخت گذشت

خراسان رضوي سياه پوش بانويي كه فراقش بر پيامبر(ص) سخت گذشت

مشهد- خبرگزاري مهر: روز دهم ماه رمضان مصادف است با درگذشت بانويي كه فراقش بر پيامبر(ص) بسيار سخت گذشت تا جايي كه سال وفاتش را عام الحزن ناميد؛ به مناسبت فرارسيدن اين روز حزن انگيز، خراسان رضوي با برگزاري مراسم و برنامه‌هاي سوگواري در مساجد، حسينيه ها و هيئات مذهبي در سطح استان، سياه پوش بهترين بانوي بهشت است.

به گزارش خبرنگار مهر، او اولين زني بود كه به رسول اكرم (ص) ايمان آورد؛ اولين شخصيتي كه با مال و جان و محبتش پيامبر را در سخت ترين شرايط  پشتيباني كرد او اولين همسر پيامبر، اولين بانوي اسلام، اولين مسلمان بعد از بعثت، اولين پشتيبان مادي و معنوي نهضت اسلامي و برترين زنان امت رسول خداست.

قدر و منزلت حضرت خديجه در نزد خداوند و خاندان عصمت و طهارت بسيار والاست. ايشان مادري است كه فاطمه زهرا(س) را به دنيا آورد و بر دامان پر مهرش پروريد. خداوند خديجه (س) را ستوده است و نبي اكرم (ص) تا آخر عمر، مهرش را بر سينه داشت و همواره از ايشان بسيار ياد مي كرد و در هجرش مي سوخت.

نبايد از سيره و شخصيت بانويي كه فقدانش پيامبر را اينگونه اندوهگين كرد غفلت کرد زيرا در زمانه كنوني بيش از هر زمان ديگري به الگويي همانند حضرت خديجه كبري (س) نيازمنديم.

خديجه (س) بزرگترين الگو براي ابراز مهر به خانواده است

كارشناس آموزش اداره كل تبليغات اسلامي خراسان رضوي با بيان اينكه اين اداره در خلال برنامه هاي خود تلاش مي كند تا مفاهيم و آموزه هاي ديني را به مردم آموزش دهد در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار كرد:‌ آموزش سبك زندگي خانواده از جمله رسالت هاي اين اداره است كه در قالب كارگاه هاي آموزشي براي افراد مختلف جامعه در زمان هاي گوناگون برگزار شده است.

عبدالله ابراهيمي با بيان اينكه اين كارگاه ها شامل آموزش هايي از قبيل تحكيم بنيان خانواده و سبك زندگي اسلامي است افزود:‌ كلاس هاي آموزشي تحت عنوان تقويت جايگاه زن در خانواده و مهارت هاي زندگي نيز از جمله كارگاه هاي آموزشي است كه تاكنون توسط اداره كل تبليغات اسلامي خراسان رضوي در سطح استان برگزار شده است.

وي با بيان جايگاه والاي حضرت خديجه (س) گفت: خديجه (س) معلم عشق، پاكي، فداكاري و بزرگترين الگو در ابراز مهر به همسر و خانواده و صبر در مقابل سختي هاي زندگي و كمك به مستضعفان جهان است.

كارشناس آموزش اداره كل تبليغات اسلامي خراسان رضوي با اشاره به اينكه رضايت پيامبر باعث خشنودي خديجه (س) بود ادامه داد:‌ اين بانوي بزرگ با وجود فداكاري هاي فراواني كه در راه اسلام كرد در آستانه وفات به پيامبر (ص) مي فرمايد كه من آنچه شايسته توست انجام نداده و كوتاهي كردم و در اين لحظه تنها خواسته من رضايت توست.

ابراهيمي با بيان اينكه زندگي پر از ايثار و اخلاص حضرت خديجه (س) بهترين مكتب آموزشي براي تمام زوج هاي مسلمان است گفت:‌ الگو قرار دادن سبك زندگي حضرت خديجه (س) باعث تحكيم بنيان خانواده ها كه اولين سنگ بنا و كوچك ترين نهاد اجتماعي هستند مي شود.

وي با اشاره به برخي از عملكردهاي اداره كل تبليغات اسلامي در حوزه خانواده افزود:‌ بي شك اين اداره در معرفي الگوهاي جامع ديني به مردم به خصوص جوانان مي تواند نقش بسزايي داشته باشد.

صحبت از خديجه (س) يعني سخن از يك دنيا عظمت

همچنين كارشناس مسئول امور مساجد اداره كل تبليغات اسلامي خراسان رضوي با بيان اينكه سخن از خديجه(س) سخن از يك دنيا عظمت، پايداري و استقامت در راه هدف است در گفتگو با خبرنگار مهر گفت:‌ خديجه (س) از زنان تاجر عرب و ثروتمندان مكه بود كه تمام ثروت خود را در راه اسلام خرج كرد.

حجت الاسلام حسينعلي رحمتي با اشاره به اينكه خديجه (س) در زندگي سبك رفتار ويژه اي داشت كه او را از ديگر زنان عالم متمايز مي كرد افزود: ايشان در ميان مردم چنان رفتار مي كرد كه اعراب دوران جاهليت به او لقب طاهره دادند و در نزد پيامبر جايگاه، محبوبيت و احترام خاصي داشت.

وي با بيان شأن و مقام اين بانوي اسلام گفت:‌ پيامبر در حديثي فرمود كه از ميان مردان گروه زيادي به كمال رسيدند ولي از ميان زنان فقط چهار زن، و در حديث ديگري اين چهار زن كه عبارت بودند از مريم (س) دختر عمران، آسيه (س) دختر مزاحم، خديجه (س) دختر خويلد و فاطمه (س) دختر محمد‌ (ص) را بهترين زنان بهشت ناميد.

كارشناس مسئول امور مساجد اداره كل تبليغات اسلامي خراسان رضوي با اشاره به اينكه توسعه و پيشرفت اسلام در زمان رسول خدا (ص) مديون زحمات حضرت خديجه (س) است افزود:‌ بعثت رسول خدا (ص)، مبارزه با بت پرستي و اختلاف بين بت پرستان توسط سران جامعه آن روز و جنگ ها و غزوات مهم پيامبر در صدر اسلام از جمله وقايع مهمي بود كه حضرت جديجه (س) در مدت 25 سال زندگي خود در خانه رسول خدا (ص) با آن روبرو شد.

توزيع بيش از 400 جلد كتاب مبلغان در ميان ائمه جماعات

حجت‌ الاسلام رحمتي با اشاره به برنامه‌هاي اداره كل تبليغات اسلامي خراسان رضوي به مناسبت وفات حضرت خديجه كبري(س) ادامه داد:‌ اين اداره بيش 400 جلد كتاب تحت عنوان مبلغان كه حاوي گوشه اي از فضائل حضرت خديجه(س) را جهت تغذيه فكري ائمه جماعات توزيع كرد تا با استفاده از مطالب اين كتاب فضائل آن حضرت به مردم بيان شود.

وي افزود:‌ همچنين در اين راستا جهت برگزاري مراسم و برنامه‌هاي ويژه عزاداري حضرت خديجه(س) به مبلغان و ائمه جماعات تأكيد شد.

.........................

فریده علیدوست

کد خبر 2327477

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha