۲۱ تیر ۱۳۹۳، ۱۴:۲۳

جبارزاده:

زمان اتکاء بر درآمدهای نفتی سپری شده است/ قانون هدفمندی یارانه ها به درستی اجرا نشد

زمان اتکاء بر درآمدهای نفتی سپری شده است/ قانون هدفمندی یارانه ها به درستی اجرا نشد

تبریز- خبرگزاری مهر: استاندار آذربایجان شرقی گفت: متاسفانه قانون هدفمندسازی یارانه ها به خوبی در کشور اجرا نشد و همه باید بدانیم که زمان اتکا به درآمدهای نفتی سپری شده است.

به گزارش خبرنگار مهر، اسماعیل جبارزاده ظهر شنبه در دیدار مدیران و کارگزاران مالیاتی با وی اظهار داشت: عملکرد دستگاه مالیاتی استان خیلی خوب است و این مهم جز در سایه تلاش های مدیران و کارگزاران مالیاتی حاصل نشده است.

وی در ادامه سخنان خود با بیان اینکه فعالیت اقتصادی در شرایط کنونی متفاوت تر از سابق است، گفت: زمان اتکاء به درآمدهای نفتی سپری شده است و فشاربر وزارت امور اقتصادی و دارایی بیش از گذشته است.

جبارزاده با بیان اینکه دولت تدبیر و امید حساب ویژه ای بر روی درآمدهای ناشی از مالیات باز کرده، تصریح کرد: دولت تلاش می کند که بخش عمده ای از هزینه های کشور را از طریق مالیات تامین کند.

استاندار آذربایجان شرقی در بخش دیگری از سخنان خود خاطر نشان شد: متاسفانه قانون هدفمندسازی یارانه ها به درستی در کشور اجراء نشد و همین امر باعث فلج شدن اقتصاد کشور شد.

 جبارزاده در ادامه افزود: کشور جمهوری اسلامی ایران در حال حاضر نیازمند اقتصاد غیر نفتی و غیر دولتی است و دولت باید فقط نقش حاکمیتی خود را در این زمینه انجام دهد.

 وی در بخش دیگری از سخنان خود به مهمترین مشکلات استان اشاره کرد که از آن میان می توان به کسب رتبه بالای 21 در بین استان های کشور در زمینه فضای کسب و کار، کاهش میزان اشتغال، بیکاری، اعتیاد، درآمد پایین، میانگین تورم بالاتر از سطح کشوری و رتبه پانزدهم در تاثیرگذاری دراقتصاد کشور اشاره کرد.

 استاندار آذربایجان شرقی بیکاری را از مهم ترین معضلات استان برشمرد و گفت: متاسفانه میزان شاغلین در سال 85 در این استان 27 هزار نفر بیشتر از سال 92 بوده و برای آنکه استان را به سطح بیکاری سال 85 برسانیم باید سالانه 40 هزار شغل ایجاد کنیم تا سطح بیکاری استان پس از چهار سال به سطح سال 85 برگردد.

جبارزاده همچنین به فراهم نبودن ملزومات اجرای قانون مالیات برارزش افزوده اشاره و تصریح کرد: ملزومات این نوع مالیات اجرا نشده و اجرای آن با شکل فعلی، فشار بر اداره مالیات را درپی خواهد داشت و بهتر است  قبل از تعیین نرخ این نوع مالیات ها، ملزومات ان را نیز فراهم کنیم.

وی مکانیزه کردن امور مودیان مالیاتی را امری قابل تحسین عنوان و ابراز کرد: باید تا آن جا که امکان دارد ارتباط بین ممیزی و مودیان مالیاتی را کاهش دهیم چرا که در اینصورت سلامت اداری بیش از پیش افزایش خواهد یافت.

وی در بخش پایانی سخنان خود بر ضرورت اداره استان ها توسط استانداران تاکید کرد و گفت: در این صورت است که اداره کشور بدون اتکاء به درآمدهای نفتی میسرتر خواهد شد.

کد خبر 2329875

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha