به گزارش خبرنگار مهر، ابوالقاسم پالیز گیر ظهر شنبه در بازدید سر زده از اداره آبفا شهری ساوجبلاغ با بیان این مطلب افزود: اجازه نخواهم داد واحد های جدید مسکن مهر در این شهر به بهره برداری برسد مگر اینکه وزارت مسکن و نیرو به تعهدات خود برای تامین آب شرب 60هزار واحد مسکونی در این شهر عمل کنند.
وی گفت: قرار بود یک متر مکعب آب از لوله انتقالی طالقان به تهران که از این شهرستان می گذرد برای شرب مسکن مهر اختصاص یابد که علیرغم وعده دورییس جمهور در دیدار مردمی اشان ودرخواست مکرر امام جمعه و فرمانداران وقت هنوز هیچ اتفاقی نیفاده است .
فرماندار ساوجبلاغ گفت: جمعیت این شهرستان با تکمیل واحد های مسکن مهر به 500هزار نفر می رسد و آب های زیر زمینی نمی تواند جوابگوی مردم این شهرستان باشد.
پالیزگر افزود: در حال حاضر برای تامین آب شرب از 16 چاه و 8 مخزن در شهر جدید هشتگرد بهره برداری می شود که در بعضی از فازهای جدید مسکن مهر پاسخگو نیست.
این مسئول خاطرنشان کرد: وقتی قرار است ما جمعیت سرریز تهران و کرج را سرویس بدهیم باید زیر ساخت های لازم را نیز به این جمعیت که از کلانشهر ها می آیند از سوی وزراتخانه های مسکن راه و شهرسازی و نیرو داده شود.
وی یادآور شد: قرار است 10 هزار واحد مسکونی مهر تا شهریور امسال تحویل متقاضیان مهر شود که ما به شرکت عمران شهر های جدید این اجازه را منوط می کنیم به تامین آب در غیر اینصورت توان تامین آب آشامیدنی را برای ساکنان جدید نداریم.
انشعابات غیرقانونی تامین آب شرب مردم با با مشکل مواجه کرده است
فرماندار ساوجبلاغ در ادامه تصریح کرد: حفر چاههای جدید به منابع آبی کشاورزی لطمه وارد کرده و قسمت عمده کشاورزان نیز از بی آبی رنج می برند نگران وضعیت آب آشامیدنی در روستا ها هستم.
وی اضافه کرد: نگران وضعیت آب آشامیدنی در روستاها هستم و باید همه دستگاههای کمک کنند تا این وضعیت به خوبی مدیریت شود.
این مسئول با اظهار نگرانی از وضعیت آب در روستاها گفت: در روستاها ساخت و ساز غیرمجاز و انشعابات غیر قانونی تامین آب شرب مردم را برای ما مشکل کرده است.
وی از شورا های اسلامی و دهیاران خواست با آبفا شهرستان همکاری کنند تا بتوانند کمبود آب را مدیریت کند و به بحران تبدیل نشود.
پالیزگر در ادامه با اشاره به پلمپ چاه های غیر مجاز را مجدد، اظهار داشت: متاسفانه ما 8 هزار چاه غیر مجاز در ساوجبلاغ داریم که تهدیدی بزرگ در بخش کشاورزی است.
وی یادآور شد: امور آب تا پایان سال باید 1 هزار چاه را مسدود کند و آبفای روستایی نیز انشعابات غیر مجاز را جمع آوری نماید.
پالیز گیر افزود: بسیاری از ویلاها در روستاها آب آشامیدنی مردم را در طول هفته زیر درختان و فضای سبز رها می کنند آنوقت مردم باید آب را از لوله های خود به صورت قطره چگانی دریافت کنند.
کمبود اعتبارات برای تعویض لوله های فرسوده در روستاها مشکل ساز شده است
فرماندار ساوجبلاغ از مدیر آبفا روستایی خواست میزان کنتور این خانوار ها بررسی و در صورت استفاده بیش از حد مجاز همه را پلمپ کند.
علی سالاری مدیر آبفا روستایی ساوجبلاغ از کمبود اعتبارات برای تعویض لوله های فرسوده در روستاها را یکی از دلایل افت شدید آب دانست و افزود: مبالغ ناچیزی از استان در اختیار ما قرار می گیرد و ما هم نمی توانیم پاسخگوی نیاز مردم و 77 روستا باشیم.
وی بیان کرد: در بسیاری از روستاها مردم به کمک ما آمده اند و توانسته ایم چاهی حفر کنیم تا مشکل بی آبی را برطرف کنیم.
سالاری در ادامه تاکید کرد: مجتمع آبرسانی آران به روستاهای آران، سلطان آباد، گرگلین، رضاآباد، حاجی آباد، قنبر آباد، حسین آباد و قره قباد آبرسانی می کند و در زمستانها هیچ مشکلی نداریم ولی در تابستانها با بحران کم آبی در این روستاها مواجه می شویم.
این مسئول خاطرنشان کرد: در سال گذشته باغ ویلا های حاشیه این روستا اقدام به سوراخ کردن لوله اصلی ما نموده و به برداشت آب اقدام می کردند که تعداد زیادی مسدود و به دادگاه معرفی شدند.
در پایان این بازدید رضا بهنام بخشدار مرکزی ساوجبلاغ از اختصاص یک قطعه زمین از سوی فرد خیری برای توسعه شبکه آبرسانی آران خبر داد و گفت: با اختصاص 200 میلیون تومان و حفر چاه در کنار این مجتمع مشکل کم آبی برای 9 روستا برطرف می شود.
نظر شما