"حميد مظفري"، عضو هيات تدوين اساسنامه ITI ، با اعلام اين مطلب، در گفت وگو با خبرنگار تئاتر "مهر"، با اعلام اين مطلب گفت : پيش نويس هاي قبلي نتوانست نظر هيات موسس را تامين كند. با توجه به وضعيت تئاتر در كشورهاي ديگر و مقايسه آن با اوضاع كنوني تئاتر در ايران، پيشنهادات جديدي مطرح شد كه اين موضوعات مورد بررسي قرار گرفت.
وي ادامه داد: مسائلي مانند چگونگي تشكيل مجمع عمومي، عضويت در ITI جهاني، تامين منابع مالي در جلسه هفته گذشته مطرح شد. تشكيلات ITI يك تشكيلات صنفي نيست و طبيعي است كه مسائلي مانند برگزاري مجمع عمومي و... با خانه تئاتر تفاوت دارد، بنابراين براي دستيابي به يك اساسنامه قانونمند و نظام مند نياز به تامل بيشتري است.
مظفري با اشاره به اينكه براي اولين بار است كه در ايران چنين تشكيلاتي شكل گرفته است، خاطر نشان كرد: تاكنون با چنين تشكيلاتي در ايران روبرو نبوده ايم و افرادي از مركز هنرهاي نمايشي كار فعاليت در ITI را برعهده داشته اند. با در نظر گرفتن اين شرايط، بررسي و مطالعه در باره چگونگي عضويت كشورهاي ديگر و تنظيم اساسنامه، كار تازه اي است كه جز با صرف وقت و دقت بسيار، ميسر نخواهد بود.
نظر شما