به گزارش خبرنگار مهر، احمد سیاوش پور ظهر یکشنبه در نشست شورای پیشگیری از وقوع جرم و آسیبهای اجتماعی استان افزود: احساس ناامنی در جامعه نخستین و مهمترین پیامد ارتکاب و فراوانی جرم در جامعه است.
وی همچنین با اشاره به ضرورت اجرای برنامه های پیشگیری از وقوع جرم و آسیبهای اجتماعی جامعه اظهارداشت: برنامه های آموزشی پیشگیری از وقوع جرم و آسیب های اجتماعی جامعه را در مقابل جرائم واکسینه میکند.
رئیس کل دادگستری گیلان با تاکید بر اینکه پیشگیری با تقویت مسائل اعتقادی، آموزش های همگانی و غیره میسر است، گفت: آموزش های همگانی در زمینه افزایش سطح آگاهی مردم به لحاظ حقوقی، قوانین و غیره باید در جامعه بیشتر فراهم شود.
وی افزود: افزایش سطح آگاهی مردم در تمامی عرصه ها رابطه مستقیمی با بروز جرائم در جامعه دارد.
سیاوش پور تصریح کرد: برای تنظیم قراردادها باید از اهل فن کمک گرفته تا قراردادها مطابق قوانین، مقررات و عقود شرعی تطبیق تا جلوی ضرر و زیان ناشی و تحمیل هزینه ها و اتلاف وقت و غیره جلوگیری شود.
وی بیان داشت: اغلب پرونده های قضائیه در سطح استان ناشی از بی احتیاطی، بی اطلاعی و عدم مشورت است.
رئیس کل دادگستری گیلان گفت: رسانه ها در پیشگیری از وقوع جرم و آسیب های اجتماعی از نقش بیبدیلی برخوردارند.
وی در ادامه پیشگیری از وقوع جرم را یکی از اصلی ترین وظایف قوه قضائیه دانست و افزود: ارتکاب جرم هزینه های سنگینی را بر بدنه اجتماع وارد میکند.
سیاوش پور تاکید کرد: نیاز به مطالعه و تحقیق برای پیشگیری از وقوع جرم در جامعه به شدت احساس می شود.
وی اظهارداشت: بطورکلی دین مبین اسلام به پیشگیري بیش از اصلاح اهتمام دارد و به همین دلیل قبل از هر چیز به بسترهای ایجاد گناه و جرم توجه و براي مقابله آنها با واقع بینی تمام چاره اندیشی کرده است.
رئیس کل دادگستری گیلان افزود: ایمان و اعتقادات مذهبی عاملی که میزان تخلفات را در ماه رمضان به حداقل میرساند.
وی اظهار داشت: ماه رمضان فرصتی مناسب برای فرهنگ سازی در زمینه کاهش آسیب ها و جرائم است.
سیاوش پور یادآورشد: مقابله با آسیب های اجتماعی نیازمند طرح و برنامه مشخص است بنابراین می طلبد همگان به این مهم توجهی ویژه داشته باشند.
نظر شما