ابراهیم فروزش کارگردانی که در سینمای ایران بیشتر با آثاری برای کودکان و نوجوانان معروف است درباره ارسال فیلمنامههای متعددش به بنیاد سینمایی فارابی به خبرنگار مهر گفت: واقعیت ماجرا این است که فیلمنامه های متعددی برای بنیاد سینمایی فارابی، سیما فیلم نوشتم و هیات های متعددی هم این فیلمنامه ها را مورد بررسی قرار داده اند ولی متاسفانه هیچ یک از طرح و فیلمنامهها به مرحله اجرا نرسیده و در حد حرف باقی ماندهاند.
این کارگردان سینما در ادامه افزود: کودکان ایرانی نیاز به خوراک سینمایی دارند و تامین این خوراک مستلزم عملی شدن وعده مدیران در بخش های مختلف دولتی است، اما هیچ برنامه و یا اقدام مثبتی در جهت سر و سامان گرفتن اوضاع نابسامان سینمای کودک رخ نداده است. به هر حال امیدوارم مسئولان به وعده های خود عمل کنند.
فروزش با بیان این مطلب که در چند سال اخیر سینمای کودک فضای مناسبی برای کار به این فیلمساز نداده است، گفت: در طول سالهای گذشته به اشکال مختلف سعی کردم دریچه ای برای کار در حوزه کودک و نوجوان باز کنم اما به نتیجه قطعی نرسیده ام به همین دلیل ناگزیر هستم به بخش های دیگر این حرفه چون سریالسازی رو آورم.
وی متذکر شد: من یک فیلمسازم و حرفه اصلی من کارگردانی است اما وقتی دیدم به هیچ نتیجه ای نرسیدم راه حرفه ام را تغییر دادم و به ساخت سریال با موضوع اجتماعی و خانواده رو آوردم. به همین دلیل سریالی درباره یک خانواده در موقعیت های مختلف اجتماعی در دست ساخت دارم که مسایل کودکان و نوجوانان نیز در این سریال مدنظر قرار می گیرد اما داستان روی هیچ یک از گروه سنی این کودکان متمرکز نیست.
فروزش در پایان گفت: هنوز نامی برای این فیلمنامه انتخاب نکردم و مشغول پیدا کردن لوکیشن هستیم، اما ساخت سریال بعد از ماه رمضان آغاز می شود و فیلمبرداری سه ماه به طول می انجامد. فیلمنامه این سریال بر اساس کتابی از هوشنگ مرادی کرمانی اقتباس شده است.
نظر شما