به گزارش خبرنگار مهر، جعفر گوهرگانی بعدازظهر چهارشنبه در نشست شورای گفتگوی بخش خصوص و دولت گفت: کاشت کالاهای استراتژیکی مانند گندم، جو و دانه های روغنی مانند کلزا در برنامه این سازمان است و دولت اقدام به خرید تضمینی آنها می کند.
وی بر توجه کشاورزان به برنامه های کشت جهاد کشاورزی تاکید کرد و بیان داشت: عدم تمکین کشاورزان از برنامههای مدون در کشاورزی موجب ضرر و زیان آنها شده است.
گوهرگانی با اشاره به ضرر و زیان هندوانه کاران در استان اظهار داشت: برخی سیفی کاران بدون در نظر گرفتن جوانب کار اقدام به کشت هندوانه کردند و به هیچ وجه نیازهای استان و بازار خارج از استان را در نظر نگرفتند.
وی افزود: کشت هندوانه در زمینهای کشاورزی این استان تنها منجر به ضرر کشاورزان شده و معایب کشت هندوانه در کهگیلویه و بویراحمد بیش از مزایای آن است.
گوهرگانی از کنترل کشت هندوانه در سال آینده خبرداد و افزود: تلاش می کنیم کشت هندوانه در استان از 600 هکتار بالاتر نرود.
مدیرکل جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد گفت: این استان تنها ظرفیت کشت حداکثر 500 هکتار هندوانه را دارد و این در حالی است که در سال جاری بیش از دوهزار هکتار از اراضی مستعد استان به زیر کشت هندوانه رفت.
وی بیان داشت: باید کشاورزان استان از ضرر و زیان هندوانه کاران درس عبرت بگیرند و از کشت بی رویه و غیر کارشناسی محصولات کشاورزی خودداری کنند.
نظر شما