محمدرضا برجی در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: آلودگی این دو رودخانه نخست باید به عنوان یک بحران جدی تلقی و در نهایت از محل اعتبارات بحران کشور برای رفع این موضوع مهم اقدام شود.
وی همچنین تاکید کرد: ساماندهی آلودگی این دو رودخانه به عزم همگانی و ملی نیاز است.
مدیرکل حفاظت محیط زیست گیلان گفت: بدون شک جمع آوری و ساماندهی انواع فاضلاب تنها راهکار نجات این رودخانه ها است.
وی در ادامه استفاده روز افزون و غیراصولی از مواد پلاستیکی را یکی از معضلات بزرگ جوامع بشری و محیط زیست جهان دانست و افزود: این مواد پلاستیکی در شکل های مختلف مورد استفاده عموم قرار می گیرد.
برجی با تصریح اینکه پلاستیک دارای ماندگاری بیش از 300 سال است، اظهارداشت: در ایران سالانه 175 هزار تن پلاستیک تولید می شود که در گیلان حجم پلاستیک در زباله های دفع شده 200 تن در روز است.
وی اذعان داشت: گیلان به دلیل شرایط خاص آب و هوایی و عدم رسیدگی و کنترل زباله در سال های اخیر با وضعیتی بحرانی روبرو است.
مدیرکل حفاظت محیط زیست گیلان گفت: انواع سرطان ها و بیماری های از این دست تنها گوشه ای از مخاطرات عدم کنترل زباله های پلاستیکی است.
وی یادآورشد: علاقمندان به محیط زیست و سلامتی مردم می توانند با استفاده کمتر از ظروف و پاکت های پلاستیکی و جایگزینی این مهم با کیسه های پارچه ای و یا ظروف قابل بازیافت در طبیعت در جلوگیری از بروز خطرات ذکر شده از رها سازی پلاستیک در طبیعت مشارکت کنند.
نظر شما