به گزارش خبرگزاری مهر، جمشید انصاری روز یکشنبه در دیدار با جمعی از نخبگان و کارآفرینان تحت پوشش کمیته امداد امام خمینی (ره) استان زنجان به توانمندی و خودباوری نخبگان اشاره کرد و افزود: این افراد با حمایت های مختصر اما موثر کمیته امداد توانسته اند، روی پای خود ایستاده و زندگی مستقلی داشته باشند و به توفیقات بسیاری در عرصه های علمی دست یابند.
وی به وضعیت نامساعد زندگی مردم در سالهای قبل از انقلاب، اشاره کرد و یادآورشد: پیش از انقلاب، وضع زندگی بسیاری از مردم به مراتب بدتر و نامساعدتر از افراد تحت پوشش کمیته امداد کنونی بود و بسیاری از دانش آموزان بدلیل وضعیت اقتصادی نامناسب خانواده و کمبود مدارس، فرصت ادامه تحصیل را از دست میدادند.
انصاری با بیان اینکه اراده و خودباوری از عوامل موثر در موفقیت انسانهاست، اظهار کرد: حتی افرادی که در خانوادههایی با سطح درآمد پایین، زندگی میکنند نیز باید به درجه ای از خودباوری برسند که بدانند، برای موفقیت هیچ عاملی غیر از اراده وجود ندارد و کمک سایرین، تنها میتواند در مسیر رسیدن به موفقیت، شتاب بیشتری ایجاد کند.
استاندار زنجان گفت: نباید منتظر معجزه ای از سوی دیگران بود و باید به توان خود اتکا کرد.
وی خاطرنشان کرد: جمعی از کارآفرینان تحت پوشش کمیته امداد توانسته اند بر مشکلات زندگی خود فایق بیایند و علاوه بر تامین مخارج زندگی خود و خانواده شان، برای افراد دیگری نیز اشتغالزایی کنند.
انصاری ادامه داد: در صورتی که کمیته امداد بتواند روحیه خودباوری و اتکا به نفس را در افراد تحت پوشش خود ایجاد کند، دستاورد بزرگی خواهد داشت.
مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) استان زنجان گزارشی از اقدامات این نهاد ارایه کرد و گفت: بودجه کمیته امداد استان در سالجاری، 120 میلیارد تومان است که نسبت به سال گذشته 28درصد رشد داشته است.
بهرام ولیزاده افزود: از مجموع 415 میلیارد ریال اعتبار سال 92، 190 میلیارد ریال ابلاغ و بیش از 80 درصد آن جذب شده است.
وی یادآورشد: مجموع مبلغ مشارکت مردمی استان در سال گذشته 226 میلیارد ریال بوده و برای سال 93 نیز 477 میلیارد ریال هدفگذاری شده است.
ولیزاده با بیان اینکه بیش از سه هزارو 300 دانش آموز، یکهزار دانشجو و 11 هزار نفر مجری طرح های کارآفرینی و اشتغالزایی تحت پوشش کمیته امداد قرار دارند، افزود: 43 هزار نفر از 23 هزار خانواده، جزو جامعه هدف کمیته امداد امام خمینی(ره) در استان زنجان محسوب میشوند که از این تعداد 64 درصد را زنان و 46 درصد را مردان تشکیل میدهند.
وی اظهار کرد: از مجموع مددجویان این نهاد، چهار هزار خانواده تحت پوشش بیمه های حمایتی قرار گرفته اند، دوهزار نفر از ایتام تحت پوشش 9 هزار نفر حامی قرار دارند و بیش از 11 هزار فرصت شغلی ایجاد شده است.
اعزام گروه کوهنوردی بانوان زنجان به قله 7134 متری لنین در قرقیزستان
تیم کوهنوردی بانوان زنجان جهت صعود به قله 7134 متری لنین عازم قرقیزستان شدند.
بانوان زنجانی به منظور صعود به قله لنین در کشور قرقیزستان عازم این کشور شده اند.
سرپرستی این گروه اعزامی برعهده مسعود بیات منش می باشد که فاطمه محمدی و نسرین وثوق دو بانونی زنجانی هستند که در این صعود شرکت دارند.
قله لنین دارای 7134 متر ارتفاع می باشد که برنامه صعود 26 روز از 24 تیر تا 20 مرداد ماه به طول می انجامد.
زنجان میزبان اردوی تیم ملی بسکتبال با ویلچر بانوان
بانوان زنجانی در اردوی تیم ملی بسکتبال با ویلچر کشورمان زیر نظر مربی زنجانی به تمرین می پردازند.
اردوی تیم ملی بسکتبال با ویلچر بانوان جانباز و معلول برگزار می شود.
این اردو از دهم مرداد ماه آغاز می شود و به مدت یک هفته در زنجان ادامه دارد.
زینب حسنی، جده تاره، رویا سلطانی، کبری حیدری بعنوان ورزشکار و آدر همایون پور به عنوان مربی از زنجان در این اردوی تیم ملی شرکت دارند .
کمال عشق از زنجان نیز به عنوان مشاور فنی در اردو حضور خواهد یافت.
دکتر قلابی در زنجان دستگیر شد
خواستگار شیاد که خود را دکتر، مهندس و استاد دانشگاه معرفی و از دختران کلاهبرداری می کرد توسط ماموران آگاهی زنجان دستگیر شد.
چندی پیش دختر جوانی با مراجعه به پلیس آگاهی زنجان از ماجرای یک کلاهبرداری پرده برداشت، این دختر جوان در توضیح ماجرا اظهار کرد: از طریق دوستم با فردی به نام ˈکیارشˈ که خود را دکتر معرفی می کرد آشنا شدم، جوان ناشناس با ابراز علاقه و پیشقدم شدن برای خواستگاری توانست اعتماد مرا به خود جلب کرده و حتی با نشان دادن فیلمی که در آن مشغول معاینه کردن مریضی بود و بعدا معلوم شد این فیلم ساختگی است و صحت ندارد حرف هایش را باور کردم.
این شهروند ادامه داد: کیارش روزی دسته گلی تهیه و به خواستگارم آمد و اعلام کرد تک فرزند پسر خانواده بوده و از لحاظ مالی تامین است، این آشناییها ادامه یافت تا اینکه روزی مرا تهدید کرد که اگر مبلغ درخواستی وی را ندهم آبرویم را خواهد برد و من نیز تهدید کردم که از وی شکایت می کنم.
رییس پلیس آگاهی استان زنجان گفت: گزارشات مشابه دیگری نیز مبنی بر کلاهبرداری تحت عنوان پزشک قلابی به پلیس آگاهی رسید و کارآگاهان با چهره نگاری جوان تبهکار دریافتند که وی یک مجرم سابقه دار وبا مدرک زیر دیپلم است.
جعفر رحمتی افزود: متهم طعمه هایش را از پارک ها و مراکز تفریحی انتخاب و پس از معرفی خود با عناوین جعلی دکتر، مهندس و استاد دانشگاه به عنوان خواستگار اعتماد افراد را به خود جلب و با وعده های دروغین سفر به خارج از کشور، اعطای وام و خرید زمین از آنان کلاهبرداری می کرد.
وی ادامه داد: پس از شناسایی متهم، وی در عملیاتی غافلگیرانه دستگیر و به پلیس آگاهی منتقل شد و در ضمن بازجویی ها ابعاد دیگر این پرونده مشخص و معلوم شد که وی علاوه بر کلاهبرداری در استان زنجان در سایر استان ها نیز بدین شیوه کلاهبرداری کرده است.
رییس پلیس آگاهی استان زنجان گفت: متهم در استان قزوین نیز با دختر جوانی آشنا و پس از معرفی خود به عنوان دکتر قلب و عروق، به بهانه خرید زمین از دختر جوان مبالغی کلاهبرداری کرده و متواری شده بود.
رحمتی یادآورشد: متهم در بازجویی های انجام شده به جرم خود بدین شیوه اعتراف کرده است.
وی بر لزوم آگاهی دختران جوان در زمینه آشنایی و ازدواج تاکید و تصریح کرد: دختران جوان فریب ظاهر و سخنان افراد شیاد را نخورده و پس از انجام تحقیقات لازم و کافی و شناخت هویت واقعی افراد بدون پرداخت وجهی از طریق خانواده نسبت به ازدواج اقدام کنند.
رییس پلیس آگاهی استان زنجان با دعوت از کسانی که به این شیوه مورد کلاهبرداری و یا مورد آزار و اذیت قرار گرفته اند خواست تا برای طرح شکایت و شناسایی متهم به پلیس آگاهی زنجان مراجعه کنند.
ایتام زنجانی، میهمان سفره های افطار خیرین شدند
همزمان با رمضان، سنت حسنه سفرهای خیرین برای ایتام زنجانی با مشارکت خیرین و نیکوکاران، مردم استان، کارکنان دستگاههای دولتی شامل بانک های عامل استان، شرکت های خصوصی و دولتی، سازمان های مردم نهاد و ... برگزار شد.
رئیس اداره روابط عمومی و اطلاع رسانی کمیته امداد استان زنجان گفت: طرح اطعام و افطار نیازمندان با تاسی از امیرالمونین علی (ع) و در راستای ترویج سنت های حسنه در جامعه اجرایی می شود.
ابوالفضل حسن غلامی با اشاره به اینکه طرح اطعام و افطار نیازمندان به صورت گروهی با برگزاری سفره های اطعام نیازمندان و یا با توزیع سبدهای غذایی در بین جامعه هدف اجرایی می شود، افزود: ترویج فرهنگ انفاق و احسان و دستگیری از نیازمندان با تاسی از ائمه معصومان (ع) از اهداف اجرای این طرح حسنه است.
وی ادامه داد: امسال نیز طبق سنوات گذشته طرح اطعام و افطار نیازمندان در استان در حال اجرایی شدن است، و از آغاز ماه رمضان تا کنون تعداد قابل توجهی از جامعه هدف در استان اطعام شده اند.
غلامی افزود با اشاره به اینکه در برگزاری سفره های اطعام و افطار نیازمندان علاوه بر خیرین و نیکوکاران ، دستگاه ها و شرکت های دولتی و خصوصی نیز مشارکت دارند، بیان کرد: امسال در اجرای طرح اطعام و افطار نیازمندان، کارکنان بانک ملی استان، شرکت توزیع برق استان،شرکت پارس سوئیچ و... مشارکت کرده اند.
رئیس اداره روابط عمومی و اطلاع رسانی کمیته امداد استان زنجان با تقدیر از همراهی و مشارکت صمیمانه خیرین و نیکوکاران با کمیته امداد در اجرای طرح های مشارکتی این نهاد از آغاز ماه رمضان تاکنون از آنها خواست در ادامه این ماه مبارک نیز امداد را در ارائه خدمات به محرومان و نیازمندان همراهی کنند.
غلامی با اشاره به ثبتنام بیش از 1350 حامی برای کفالت معنوی از 1500 یتیم تا 22 ماه مبارک رمضان در قالب طرح اکرام، از آمادگی دفاتر این نهاد در سطح استان جهت دریافت کمک های مردمی در قالب طرح های مختلف مشارکتی خبر داد و گفت: امدادگران در خانه انفاق نیز از ساعت 8 صبح تا 12 شب آماده دریافتکمک های مردم خیر استان و رساندن آن به دست نیازمندان هستند.
نظر شما