به گزارش خبرنگار مهر، علی جزندری پیش از ظهر سه شنبه در کمیسیون برنامه ریزی، هماهنگی و نظارت بر مبارزه با قاچاق کالا و ارز شهرستان بیرجند اظهار کرد: اصلی ترین اثر و پیامد قاچاق کالا در جامعه کاهش درآمد است که باید دراین رابطه تصمیمات اساسی گرفته شود.
وی با بیان اینکه قاچاق کالا و ارز ضربه سنگینی به پیکریه اقتصادی جامعه وارد می کند، بیان کرد: مهمترین معظل قاچاق کالا خروج ارز از کشور است که بدون هیچگونه بهره برداری اقتصادی از کشور خارج می شود.
معاون سیاسی و اجتماعی فرمانداری بیرجند ادامه داد: کاهش تولیدات صنعتی از دیگر آثار منفی قاچاق کالا در استان است که باید تلاش کنیم تا قاچاق کالا دراستان به حداقل ممکن برسد.
وی به موقعیت استراتژیک استان خراسان جنوبی با کشور افغانستان اشاره کرد و گفت: در حال حاضر خراسان جنوبی 460 کیلومتر مرز مشترک با کشور افغانستان دارد که این عامل روند قاچاق کالا را در استان افزایش داده است.
جزندری با اشاره به اینکه درحال حاضر مرزهای استان از امنیت لازم برخودار هستند، اظهار کرد: هم اکنون در استان به دلیل بیکاری و سودآوری قاچاق کالا این اقدام درحال انجام و از وسعت و گستردگی لازم برخودار است.
وی از دستگاه های اجرایی استان خواست نماینده مشخص و ثابتی را به کمیسیون کالا و ارز اعزام کنند تا بتوانیم راهکاری کارشناسی شده برای مقابله با قاچاق کالا ارائه دهیم.
معاون سیاسی و اجتماعی فرمانداری بیرجند با بیان اینکه شهرداری باید از ورود البسه دست دوم به چهارشنبه بازار بیرجند خوداری کند، تصریح کرد: مجمع امور صنفی استان نیز باید در خصوص جمع آوری واحدهای صنفی فروش البسه دست دوم اقدام کند که در صورت جمع آوری این صنوف سیاست های تشویقی برای این صنوف در نظر گرفته خواهد شد.
وی اظهار کرد: شرکت پخش فرآورده های نفتی باید هرچه سریعتر نسبت به پاسخ شهرداری مبنی بر ایجاد جایگاه سوخت در شهر بیرجند اقدام و شهرداری هرچه سریعتر این جایگاه را در شهر بیرجند احداث کند.
جزندری با بیان اینکه باید مجمع امور صنفی استان لیست کالاهای مجاز را به پایانه های استان ارسال کند، افزود: در حال حاضر برخی از واحدهای صنفی در کنار البسه نو اقدام به فروش البسه دست دوم می کنند که باید مجمع امور صنفی با این واحدها برخورد کند.
نظر شما