فرزانه عطایی در گفتگو با خبرنگار مهر، افزود: نبود اطلاعات در زمینه آسیب های اجتماعی باعث عدم برنامه ریزی درست دستگاههای اجرایی میشود و در این میان نهادهای مرتبط آمار درستی نمیدهند.
وی به فرار دختران از خانه اشاره کرد و گفت: دستگاههای اجرایی باید با بهزیستی استان زنجان همکاری لازم را داشته باشند و برای از بین بردن آسیب های اجتماعی برنامهریزیهای لازم را تدوین کنند چرا که برنامه ریزی درست و کارشناسی شده جواب می دهد.
عطایی افزود: متاسفانه این امر بزرگترین آسیب اجتماعی در جامعه است.
معاون اجتماعی بهزیستی استان زنجان افزود: متاسفانه در استان زنجان فرار دختران از خانه بسیار زیاد شده و این معضل اجتماعی بزرگ در استان تبعات بسیار بدی را به دنبال داشته است.
عطایی اظهار داشت: برای جلوگیری و کاهش فرار دختران از خانه برنامه ریزی لازم انجام نگیرد تبعات اجتماعی بسیاری به وجود می آید.
معاون اجتماعی بهزیستی استان زنجان ،به سامانه 123 بهزیستی استان زنجان اشاره کردو گفت: در چهار ماهه سالجاری 9 هزار و 654 نفر با این سامانه تماس گرفته اند.
عطایی در ادامه گفت: بیشترین تماس های گرفته شده با این سامانه همسر آزاری،اختلاف خانوادگی و فرار از خانه بوده است.
عطایی تاکید کرد: بهزیستی استان زنجان در زمینه آموزش و ارائه مشاورههای لازم اقدامات لازم را انجام داده است.
وی گفت: فرار از منزل نیز بیشترین تماس هایی بوده که با سامانه 123 گرفته شده است.
معاون اجتماعی سازمان بهزیستی استان زنجان افزود: این سازمان ارائه مشاوره را بهترین ابزار برای حل مشکلات مراجعه کنندگان عنوان کرد و این مشاوره ها باعث برگشت بسیاری از دختران فراری به خانه شده است.
عطایی گفت: در این خصوص این سازمان با مشاوران مجرب خدمات با کیفیت را به مراجعه کنندگان می دهد.
وی به علل فرار دختران از خانه اشاره کردو افزود: متاسفانه کمبود عاطفه و مهر و محبت از سوی والدین مهمترین عامل مهم فرار دختران از خانه می باشد.
نظر شما