۱۱ مرداد ۱۳۹۳، ۱۱:۲۲

فلاح:

مازندران قطب گردشگری بین کشورهای اکو است/ ضرورت ایجاد بازار مشترک

مازندران قطب گردشگری بین کشورهای اکو است/ ضرورت ایجاد بازار مشترک

ساری - خبرگزاری مهر: استاندار مازندران از استان به عنوان قطب گردشگری کشورهای حاشیه دریای خزر و اکو نام برد و گفت: متاسفانه جذب سرمایه گذار در استان به زیباییهای طبیعی محدود شده است.

به گزارش خبرنگار مهر، ربيع فلاح  پیش از ظهر شنبه در جلسه کنفرانس گردشگری سلامت گفت : ٢٧ تا ٢٩ مرداد نخستين كنفرانس بين المللى گردشگرى سلامت با هدف شناساندن قابليت هاى جالب توجه مازندران در  خصوص گردشگرى و سلامت ، با حضور  كارشناسان نخبه اى از آذربایجان، ازبکستان، افغانستان، تاجیکستان، ترکیه ، پاكستان ، ترکمنستان، قزاقستان و قرقیزستان و مهمانان داخلی برگزار خواهد شد.
 
فلاح تاكيد كرد : متاسفانه در سالهاى گذشته ، امكان جذب توريست و سرمايه گذار در مازندران به زيبايى هاى طبيعى محدود مانده است و پتانسيل هاى بزرگ اين استان در سايه عدم تبليغات و فقدان اطلاع رسانى حرفه اى به محاق رفته است ؛ اميدواريم با برپايى سلسله كنفرانس ها و فستيوال هاى موضوعى مانند گردشگرى سلامت ، استعدادهاى ناب استان به خصوص در گستره منطقه اى شناسانده شود.
 
وی توضيح داد :مازندران به لحاظ نزديكى به پایتخت ، 350 کیلومتر نوار ساحلی ، سه فرودگاه، جذابيت هاى جنگلى ، منابع درمانى طبيعى  و ... زمينه تبديل شدن به قطب گردشگری در ميان كشورهاى حاشيه درياى خزر و نيز عضو اكو را داراست و در اين كنفرانس توانمندى هاى استان در عرصه " گردشگرى سلامت " تبيين و تشريح خواهد شد.
 
استاندار مازندران گفت : آمارهاى جهانى صنعت توریسم را دومین صنعت پردرآمد می‌خوانند ، همچنین از حوزه‌ سلامت  به عنوان سومین بازار پردرآمد در جهان یاد می‌شود که در کشورهای پیشرفته حوزه سلامت بیش از ۱۰درصد از تولید ناخالص ملی را تشکیل می‌دهد. تلفیق این دو بازار بزرگ برای ایجاد یک بازار مشترک، منجر به ایجاد یک اقتصاد مطمئن و سود آور خواهد شد كه مازندران اين موقعيت ممتاز را داراست.
 
فلاح با اشاره به نگاه ويژه دولت تدبير و اميد به توسعه صنعت توريسم در ايران و اتخاذ سياست هاى راهبردى كارگشا در اين راستا ، خاطر نشان كرد : مازندران در صورت فراهم آورى زيرساخت هاى لازم مى تواند بازويى توانمند در ارز آورى به كشور بدل شود كه همين كنفرانس بين المللى گوياى پتانسيل هاى اين مهم است.
 
وی يادآور شد:  در كنفرانس گردشگرى سلامت ، در كنار شش پنل علمى تخصصى و عمومى زير نظر هيات علمى ؛ نمايشگاه جامعى از تجهيزات پزشكى ، گردشگرى سلامت ، توانمندى درمانی و طبیعت گردی مازندران در ٧٢ غرفه در رامسر ارائه مى شود ؛ در روز پايانى هم با حضور ميهمانان ، آيين افتتاحيه بيمارستان تخصصی و فوق تخصصی شمال آمل برگزار و بازيد از بيمارستانى ديگر در چالوس انجام مى پذيرد تا گوشه اى از روزآمدى و كارآمدى فرايند درمانى استان معرفى شود.
 
استاندار مازندران از همكارى توامان بخش خصوصى و دولتى در برپايى باشكوه اين كنفرانس بين المللى تقدير كرد و آن را نويدبخش آغاز حركت هاى بزرگ در استان خواند .
 
 وى از همراهى اتاق اكو ، اتاق بازرگانی ، دانشگاه علوم پزشكى ، معاونت برنامه ريزى استاندارى و سازمان ميراث فرهنگى ، صنايع دستى و گردشگرى مازندران و... در خلق و برگزارى اين رويداد بزرگ تقدير كرد.
کد خبر 2341343

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha