به گزارش خبرنگار مهر، محمد تقی نورزاد بعد از ظهر دوشنبه در همایش مهارت در شهرستان گفت: جوانان باید بعد از فراغت از تحصيل و اتمام تحصيلات، با مهارت مناسب وارد جامعه شده و اشتغال پايدار ايجاد شود.
فرماندار بهشهر نيز در اين همايش گفت: ما در نظام مستقلي به سر مي بريم كه هزينه هاي بالايي را براي اين استقلال داده صرف كرده ايم و لذا بايد در جهت توانمندسازي اين نظام تلاش همه جانبه انجام شود.
وي با اشاره به زیرساختهای مناسب در فنی و حرفهای خاطر نشان كرد: وجود مراکز مختلف مهارتآموزی، مربیان مجرب و دانشگاههاي مختلف فني و حرفه اي، علمی کاربردی، علم و فناوری مازندران و... در این شهرستان مهمترين عامل براي ارتقاي دانش و كسب مهارت در كنار علم است.
نورزاد ادامه داد: با بودن این امکانات و توانمندی و دانش، نباید شاهد بیکاری در بهشهر باشیم و براي رسيدن به اقتصاد پويا بايد با برنامه ريزي درست و اصولي و با استفاده از توان نيروي انساني ماهر حركت كنيم تا استقلال و شكوفايي همه جانبه و كاهش نرخ بيكاري را در شهرستان شاهد باشيم
هدايت تحصيلي 52درصد دانش آموزان بهشهري به مدارس فني و حرفه اي و كارو دانش
مدير آموزش و پرورش بهشهر گفت: 52درصد دانش آموزان بهشهري به مدارس فني و حرفه اي و كارو دانش هدايت تحصيلي شدند و هم اكنون 48 درصد دانش آموزان در رشته هاي نظري تحصيل مي كنند.
ابوالقاسم ثلاثي اظهار داشت: توجه به مهارت آموزي و كسب و كار از مسائل مهم مورد توجه ما نيز هست و ما هم در كنار ادارات ديگر دغدغه اشتغال جوانان داريم.
وي ادامه داد: همه آحاد جامعه بايد با دقت و برنامه ريزي درست مشكل اشتغال جوانان را حل كنند و آموزش و پرورش بعنوان حلقه اول هدايت دانش آموزان به شغل و اشتغال در هدايت تحصيلي و انتخاب شغل در آينده تاثير گذار است.
ثلاثي خاطر نشان كرد: هدايت تحصيلي، مهارت آموزي، كارآفريني و اشتغال پايدار دانش آموزان نيز از جمله دغدغه هاي ما از همان دوران تحصيل است
سرپرست مركز فني و حرفه اي بهشهر نیز در حاشيه برگزاري نمايشگاه مهارت در گفتگو با خبرنگاران گفت: نمایشگاه مهارت و ترویج کارآفرینی با هدف آشنایی عموم با مهارتهای فنی و حرفه اي و خدماتی و نقش این مهارتها در زندگی فردی و اجتماعی، برگزار شده است.
علي مهدي پور با بيان اينكه اين نمايشگاه با همكاري ادارات مختلف فني و حرفه اي ، بهزيستي، فني و حرفه اي، آموزش و پرورش، كميته امداد، دانشگاه علمي و كاربردي بهشهر و دانشكده فني امام خميني (ره) بهشهر در جهت ارائه خدمات مختلف ارائه شده و نمايش توانمندي هاي افراد مهارت ديده برگزار شد.
وي ادامه داد: این نمایشگاه که در قالب حدود 20 غرفه شامل دستاوردها و دستساختههای مهارتآموزان مراکز مختلف اعلام شده در رشته هاي مختلف بهداشت پوست و مو، گلدوزي، نقاشي،خياطي، گليم بافي و فرش بافي، گل آرايي و آثاری از رشتههای مکانیک، جوشکاری، برق، رایانه و ... به نمایش گذاشته شد.
مهدي پور بيان داشت: در حال حاضر 60 آموزشگاه فعال در بهشهر و گلوگاه با بیش از 100 مربی، با مجوز رسمی از سازمان فنی و حرفهای، جدیدترین مهارتها را در اختیار کارآموزان قرار میدهند.
وي گفت: جوشكاري، برقكار صنعتي، مونتاژ كار و نصاب تابلوهاي برق، تراشکاری، مکانیک، برق صنعتی، برنامه نويسي، جوشکاری، PLC، رایانه و توپدوزی چرم و پرورش قارچ دكمه اي از جمله رشتههایی هستند که در مرکز فنیوحرفهای شهید هاشمینژاد بهشهر، آموزش داده میشود.
سرپرست مركز فني و حرفه اي شهيد هاشمي نژاد بهشهر گفت: این نمایشگاه و فروشگاه مهارت و کارآفرینی، تا پایان هفته جاری در پارک ملت بهشهر براي بازديد و خريد عموم مردم دایر است.
وي ادامه داد: نمایشگاههای فنی و حرفه ای ویترین آموزش و مهارت هستند كه در معرفی كار مهارت آموزان و اساتيد فني و حرفه اي و همچنين نمایش هنر دستان استاد کاران فنی بسيار موثر است .
مهدي پور با اشاره به آموزش مهارتهای فنیوحرفهای به صورت workshop در بخشی از نمایشگاه افزود: آموزش مهارتهاي فني و حرفه اي در هر شرايط و زمان و مكاني از وظايف ما است و در هيچ شرايطي از اين وظيفه مهم غافل نمي شويم.
نظر شما