حجت الاسلام ياسر موحد فرد عضو هيئت مديره كانون غير دولتي پژوهشهاي راهبردي در گفتگو با خبرنگار گروه دين و انديشه "مهر" با اشاره به تأثيرات انكار ناپذير قرآن در زندگي انسانها، گفت: قرآن يك سفره الهي است كه هر كس به فراخور حال خود از آن بهره خواهد برد .
وي در رابطه با اهميت درك معاني آيات، گفت: هم اكنون ما بيش از حافظ قرآن به عامل قرآن نياز داريم، بهتر است در كنار احاديث قرآني، آموزه هاي قرآني و معارف قرآني هم مورد توجه قرار گيرند.
حجت الاسلام موحد افزود: حلقه گمشده مسابقات قرآني، درك مفاهيم ژرف قرآن است ، در رابطه با آموزش اين مفاهيم لازم است كه از مديران آشنا به معارف قرآني مدد بجوييم .
وي اظهار اميدواري كرد كه محققان و پژوهشگران تدابيري بيانديشند تا ارتباط ميان درك مفاهيم قرآني و حفظ و قرائت قرآن جنبه كاربردي پيدا كنند .
عضو هيئت مديره كانون غير دولتي پژوهشهاي راهبردي در بيان راهكارهايي براي كاربردي شدن مفاهيم قرآني گفت: يكي از راهكارها تأسيس پژوهشكده قصص قرآني است تا بتوانيم قصص قرآني را از كودكي به افراد بياموزيم وبراي آنها شيوه بكارگيري قصص را نيز تبيين كنيم .
وي درادامه افزود: لازم است كه مردم را با مفاهيم قرآني، سيره نبوي، زندگي اهل بيت و فرهنگ مهدويت آشنا كنيم و به آنان راهكارهايي را براي به اجرا در آوردن اين مفاهيم نشان دهيم .
حجت الاسلام موحد بر اهميت حفظ و قرائت قرآن اشاره كرد و گفت: اين آموزشها فراگير نشده است و توده مردم از طبقات مختلف از اين طرح استقبال نكرده اند، بطور كلي اين طرح مورد اقبال عمومي قرار نگرفته است چرا كه اين برنامه ها براي گروههاي خاص طراحي شده است و عموم مردم از گروهها و سنين متفاوت از آنها بهره مند نخواهند شد .
وي در ادامه تصريح كرد: دروس قرآن در آموزش و پرورش و وزارت علوم بعنوان دروس جنبي مطرح مي شود، در صورتيكه تدريس اين دروس اهميت بسياري دارد .
نظر شما