رضا کبیری در گفتگو با خبرنگار مهر بیان کرد: هرساله همزمان با ثبت نام مدارس سراسر کشور، مدارس استثنایی نیز اقدام به پذیرش آموزشی دانش آموزان استثنایی و ثبت نام اشخاص شناسایی شده در طرح سنجش سلامت میکند.
وی افزود: در سطح استان 26 مدرسه استثنایی و مرکز آموزشی در سه دوره تحصیلی ابتدایی، پیش حرفهای و متوسطه حرفهای فعالیت میکنند که یک مدرسه غیر دولتی و مابقی دولتی است.
رئیس آموزش و پرورش استثنایی قم تصریح کرد: حدود هزار و 700 دانش آموز استثنایی در سطح استان قم وجود دارد که به طور میانگین به ازای هر چهار دانش آموز یک همکار آموزشی و مربی فرهنگی جهت آموزش دانش آموزان استثنایی در مرکز استثنایی و عادی به صورت تلفیقی فعالیت میکند.
کبیری تأکید کرد: ثبت نام در این مدارس تا پایان طرح سنجش سلامت ادامه دارد که توصیه میشود خانوادههایی که احتمال میدهند فرزندان دارای اختلال دارند را هرچه سریعتر به این مراکز برده تا تحت آموزشهای لازم قرار گیرند.
وی در ادامه خاطرنشان کرد: طرح دیگر مهم دیگر آموزش استثنایی طرح مداخله به هنگام است که بعضی از کودکان نیاز دارند از بدو تشخیص اختلال حتی اگر در سن زیر یک سال هم باشند تحت آموزش و مشاوره رایگان این مراکز قرار گیرند و بهتر است خانوادهها با مراجعه به مراکز سنجش فرزندان خود را برای راهنمایی و پیگیری بیشتر این مراکز آموزشی ارجاع دهند.
رئیس آموزش و پرورش استثنایی استان قم افزود: شیوههای آموزشی این مراکز به شیوه مادر کودک است که به موجب این آموزشها تاخیر موجود در کودک جبران شود و یا بیشتر نشود.
نظر شما