۵ مهر ۱۳۸۴، ۱۲:۱۹

به دليل كمبود منابع مالي

"اويك" در اجراي فازهاي 9 و 10 پارس جنوبي به مشكل برخورد

"اويك" در اجراي فازهاي 9 و 10 پارس جنوبي به مشكل برخورد

پيشرفت فيزيكي فازهاي 9 و 10 پارس جنوبي به دليل مواجه شدن شركت اويك با كمبود اعتبار بسيار كند پيش مي رود.

به گزارش خبرنگار اقتصادي مهر ، شركت مهندسي و ساختمان نفت ايران كه پيمانكار بخش خشكي فازهاي 9 و10 پارس جنوبي محسوب مي شود به دليل مواجه شدن با مشكلات مالي از سويي و افزايش تعداد نيروي كار از سويي ديگر در ادامه كار اين دوفاز بزرگ از پارس جنوبي با مشكل مواجه شده  به گونه اي كه پيشرفت اين پروژه بسيار كند پيش مي رود .

يكي از مديران اين شركت در گفت وگو با خبرنگار مهر گفت : در سال جديد شركت اويك به استناد  پيش بيني هاي خود مبني بر حجم كار زياد ، نسبت به استخدام گسترده نيروي كار اقدام كرد .

وي اضافه كرد : اين شركت بعد از گذشت بخشي از كارهاي پروژه با مشكلات مالي مواجه شد و به همين دليل تعداد نيروي كار خود را در اين دوفاز كه  2 تا 3 برابر نياز بود، تعديل كرد .

وي مشكلات مالي را از مهمترين عوامل ركود اين پروژه عنوان كرد و گفت : شركت اويك براي ادامه اين كار با كمبود منابع مالي مواجه شده و مهمترين علت اين امر نيز پيش بيني هاي نادرستي است كه شركت اويك در زمان شركت در مناقصه ارايه داده است.

وي برنده شدن در مناقصه را از ديگر عوامل دانست وگفت : ارايه قيمت پايين براي برنده شدن در مناقصه ازديگر عللي است كه باعث شده شركت با كمبود اعتبار مواجه شود .

به گزارش خبرنگار مهر ، فازهاي 9 و 10 پارس جنوبي در بخش خشكي بايد 25 تا 26 درصد پيشرفت فيزيكي داشته باشد درحالي كه هم اكنون كمتر از 20 درصد است .

اين مقام مسوول اضافه كرد : شركت مهندسي و ساختمان نفت ايران براي حل مشكل كمبود منابع مالي خود به 50 تا 80 ميليون دلار اعتبار نياز دارد كه براي تامين اين ميزان فاينانس به منابع مختلف همچون بانكهاي خارجي با درصد سود بالا رجوع كرده است اما موفق نبوده است .

به گزارش خبرنگار اقتصادي مهر ، برآورد نادرست از پروژه ها يا به عبارتي ارايه قيمت پايين از سوي شركتها براي برنده شدن در مناقصه از مهمترين عواملي است كه امروز گريبانگير پيمانكاران پروژه هاي نفتي شده است. به طوري كه اين شركتها بعد از انجام بخشي از پروژه  ادعا مي كنند كه با كمبود منابع مالي مواجه شده و قادر به ادامه كار نيستند.

 اين درحالي است كه توسعه ميدان نفتي پارس جنوبي به عنوان يكي ازمهمترين ميادين مشترك نفتي ايران نبايد در هر فاز خود درگير مشكلاتي اين چنيني باشد .

 

 

کد خبر 234418

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha