به گزارش خبرگزاری مهر ،اقبال شاكريضمن بیان این مطلب افزود: سهم مديريت شهري بابت تأمين مالي اين طرح مورد تصويب قرار گرفته و معاونت حمل و نقل و ترافيك شهرداري تهران در حال حاضر در حال مذاكره با توليدكنندگان خارجي است تا پس از حصول توافق، قراردادهاي لازم را به اين منظور منعقد كند.
وي با اعلام اين كه استفاده از انرژي برقي در تردد موتورسيكلتها و خودروهاي سواري و حتي در فعالیت تاكسي ها و اتوبوس های درون شهری در شهرهای مختلف جهان متداول و متعارف است، تأکید كرد: اين وسايل نقليه به ويژه موتورسيكلتهاي برقي، مصرف انرژي بسيار پايينی دارند و براي شارژ آنها در سطح شهر مكانهاي ویژه ای در نظر گرفته خواهد شد.
شاكري در خصوص خودروهاي هيبريدي نیز خاطرنشان کرد: اين خودروها دوگانه سوز هستند و میزان مصرف و هزينه انرژي مصرفی شان از خودروهای عادی كمتر بوده و تأثيرشان در انتشار گازهاي گلخانهاي و آلودگي هوا نيز از خودروهای معمولی بسيار كمتر است.
خودروها و موتورسيكلتهاي برقي در كاهش تصادفات رانندگي مؤثرند
اين عضو شوراي اسلامي شهر تهران با اشاره به اين كه از مزاياي خودروها و موتورسيكلتهاي برقي، كنترل سرعت آنهاست كه ميتواند تأثير زيادي در كاهش تصادفات رانندگي و تلفات ناشی از آن داشته باشد، اظهار كرد: بخشي از اعتبارات لازم براي خريد و ورود اين وسايل نقليه را دولت و بخش دیگری را نيز مديريت شهري تأمين خواهد كرد.
شاكري با بيان اين كه طرح جايگزيني خودروهاي برقي با خودروهاي بنزيني در سازمان حفاظت محيط زيست مورد تصويب قرار گرفته، تصريح كرد: اين سازمان به دولت پيشنهاد داده صرفهجويي حاصل از كاهش مصرف سوخت خودروهای بنزينی را در تأمين هزينههاي ورود و توليد خودروهای برقی استفاده کرده و سرمايهگذاري كند.
وي با اعلام اين كه در توليد خودروها و موتورسيكلتهاي برقي بايد به خودكفايي برسيم، اظهار كرد: به اين منظور تكنولوژي ساخت اين خودروها بايد وارد كشور شود و شركتهاي خودروساز و سازندگان موتورسيكلت در ارتباط با ورود اين تكنولوژي با توليدكنندگان معتبر خارجي وارد مذاكره شوند.
رييس كميته عمران شوراي اسلامي شهر تهران در پايان با تأكيد بر اين كه در زمينه توليد اين محصولات در داخل کشور در ابتداي راه قرار داريم، خاطرنشان كرد: طبق برنامهريزيهاي انجام شده، تا آخر سال جاري شاهد حرکت خودروها و موتورسيكلتهاي برقي در خيابانهاي تهران خواهيم بود.
نظر شما