به گزارش خبرنگار مهر، فتح الله شاه زمانی ظهر شنبه در نشست خبری تشکل های کارگری استان اصفهان در جمع خبرنگاران اظهار داشت: قانون الزام درمان در سال 1368 در مجلس مصوب شد و بر اساس آن بیمارستان های ملکی سازمان تامین اجتماعی مکلف به ارایه خدمات به بازنشستگان شدند.
وی تاکید کرد:بر اساس همین قانون حتی اعزام بیماران به خارج از کشور برای درمان با هزینه های سازمان تامین اجتماعی به تصویب رسیده است.
رئیس کانون بازنشستگان و مستمری بگیران تامین اجتماعی استان با انتقاد از اینکه با این قانون عمل نمی شود، گفت: بیمارستان شریعتی در اصفهان متعلق به این سازمان است اما بیمه شدگانی که در بیمارستان درمان نشوند و یا داروی آنها وجود نداشته باشد باید به قیمت های گزاف به دنبال خرید دارو و درمان از سایر مراکز باشند.
شاه زمانی یادآور شد:بر اساس قانون الزام درمان اخذ این هزینه ها از این قشر صحیح نیست.
لزوم اجرای قانون همسان سازی حقوق بازنشستگان کارگری
وی در ادامه از عدم اجرای قانون همسان سازی حقوق مستمری بگیران کارگری با دولتی انتقاد کرد و گفت:سازمان تامین اجتماعی در دهه اخیر هشت مدیرعامل عوض کرده و هنوز نتوانسته این قانون را به درستی اجرا کند.
این کارشناس امور کارگری تصریح کرد: کارمند بازنشسته ای که پایه حقوقی اش با کارگران 550 هزار تومان بوده بیش از یک ملیون و 500 هزار حقوق می گیرد اما کارگر بازنشسته در نهایت 600 هزار تومان حقوق بازنشستگی دارد که این عمل عادلانه نیست.
شاه زمانی یادآور شد: البته جالب است که کارمندان تامین اجتماعی مشمول این قانون شده اند اما قشر کارگر که همان اعضای اصلی و بزرگ آن هستند به حساب نمی آیند.
نظر شما