به گزارش خبرنگار مهر، سید حسن رضوی در نشست همکاریهای اقتصادی قم و استان گنسو چین که در تالار معصومیه (س) استانداری قم برگزار شد، اظهار داشت: با وجود حوزه علمیه و 350 مرکز پژوهشی و 70 هزار روحانی و 50 هزار دانشجو فعالیت پژوهشی در استان قم جایگاه ویژهای دارد.
وی ادامه داد: حرم کریمه اهل بیت (ع) و مسجد مقدس جمکران و اولین کتابخانه نسخ خطی در استان قم بوده و با دارا بودن رتبه اول قم در چاپ کتب مذهبی این استان کانون گردشگری مذهبی تبدیل شده است.
معاون استاندار قم تصریح کرد: استان قم دارای 2 هزار و 200 واحد صنعتی دارا بوده و 40 هزار نفر در آن اشتغال دارند و امکان رشد برای سرمایه گذاری در زمینه صنعت وجود دارد.
وی افزود: 19 نوع معادن در این استان بوده و معادن فلزی همچون مس، منگنز و معادن نافلزی همچون سنگهای گچ و آهک و سنگ تزئینی در این استان وجود دارد.
رضوی با بیان اینکه ابراز داشت: قم فرش نفیس و با ارزش جهانی دارد و همچنین مجموع صادرات قم در سال 92 قابل توجهی بوده است.
معاون برنامه ریزی و اشتغال استانداری قم یادآور شد: با توجه به مصوبه هیئت ایران در خصوص افتتاح هشت نقطه گردشگری، فرصت ویژهای برای سرمایه گذاری ایجاد شده است.
وی عنوان کرد: وجود منطقه ویژه اقتصادی سلفچگان در استان قم و برخورداری از توان تولید و فراوردههای دامی و طیور و محصولات کشاورزی همچون پسته، زیتون و انار به رغم کمبود منابع آبی جایگاه بسیار مناسبی را برای قم ایجاد کرده است.
رضوی بیان کرد: تبادل هیئتهای تجاری گنسو چین میتواند مسیر توسعه روابط تجاری را در قم ایجاد کند و همچنین برگزاری نمایشگاه موجب گسترش صنعت توریسم شود.
وی عنوان داشت: امید این سفر کوتاه هیئت چینی به قم دستاوردهای بزرگی در عرصههای اجتماعی، فرهنگی و جغرافیایی داشته باشد و استان قم را به مهمترین محور ترانزیستی تبدیل کند.
نظر شما