به گزارش خبرنگار مهر، محمد محمدی شامگاه یکشنبه در آیین تجلیل از خبرنگاران بیان کرد: این استعدادها در عرصه فرهنگ و خبر در رشد و توسعه آمل مثمرثمر خواهند بود.
این مسئول خواستار توجه بیشتر مسئولان امر به صاحبان امتیاز نشریات و سایتهای مجازی فعال در این شهرستان شد و گفت: متاسفانه هماکنون هفتهنامههای آمل بدلیل مشکلات مالی به فصلنامه و ماهنامه تبدیل شده است.
دادستان عمومی و انقلاب آمل نیز گفت:خبرنگاری جزو مشاغل خطرناک محسوب می شود لذا خبرنگاران باید با پشتیبانی بیمه کمی از دغدغه هایشان مرتفع شود.
علی طالبی بیان کرد: به موضوع بیمه خبرنگاران باید توجه بیشتری شود تا خبرنگاران با دغدغه خاطر در این امر مهم فعالیت کنند.
دادستان عمومی و انقلاب آمل ضمن بیان این مطلب که دستگاه قضایی خبرنگاران را انسانهای آگاهی میداند،عنوان کرد: این قشرپدیدههای اجتماعی را به خوبی حس میکند.
این مقام قضایی افزود: خبرنگاران انسانهای پاکی هستند که قطار زندگیشان بر روی ریل واقعیت حرکت میکند و با توجه به تلاش بیوقفه این زحمتکشان باید جان خبرنگاران از همه نوع خطرات در امان باشد.
علی طالبی با اعلام اینکه این دستگاه برای اصحاب قلم شرطی نمیگذارد،اظهار داشت: برای آزادی بیان خبرنگاران در قانون اساسی چارچوبی آمده که باید براساس آن قانون عمل شود.
طالبی با بیان این مطلب که دولت مخالف آزادی بیان نیست، گفت: فعالان عرصه خبر باید به بیان مشکلات جامعه بپردازند و با ارائه راهکارها این مشکلات را رفع کنند.
دادستان عمومی و انقلاب آمل با بیان اینکه تشکیل کمیته تعیین مصادیق و محتوای مجرمانه در دستگاه قضایی امر مهمی بوده است، گفت: این کمیته به منظور بررسی مشکلات جراید، سایتهای مجازی و نشریات براساس قانون اساسی تشکیل شده است.
وی با تاکید براینکه اصحاب رسانه در پیشگیری از وقوع جرم تاثیرگذار هستند، اظهار داشت: خوشبختانه تاکنون با تعامل و همکاری خبرنگاران آمل با دستگاه قضایی در جلوگیری از جرم خبرنگاران کمکرسان بوده اند.تصریح کرد: این شهرستان در ویژگی نخست دارای کاربری فرهنگی است بعد صنعت و گردشگری و در همه عرصه فرهنگی و هنری ورود پیدا میکنند.
نظر شما