۲۰ مرداد ۱۳۹۳، ۱۵:۳۹

صفرزاده خواستار شد؛

لزوم استقرار و توسعه دولت الکترونیک در روستاهای آذربایجان غربی

لزوم استقرار و توسعه دولت الکترونیک در روستاهای آذربایجان غربی

ارومیه - خبرگزاری مهر: معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی استاندار آذربایجان غربی بر لزوم توجه جدی دهیاران به توسعه دولت الکترونیک در سطح روستاهای استان تاکید کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، نادر صفرزاده ظهر دوشنبه در دوره آموزشي يكروزه مديريت بحران با اشاره به مولفه هاي دولت الكترونيك افزود: توسعه دولت الکترونیک منجر به كاهش هزينه ها، ارتقاي سرعت عمل در خدمت‌رساني، افزايش دقت در فعاليتها و تسهيل در انجام امور بویژه روستائیان می شود.

وی خواستار توجه جدی دهیاران به استقرار دولت الکترونیک در سطح روستاها شد و اظهار داشت: دهیاران باید نسبت به ايجاد ارتباط دو سويه و چند سويه با استفاده از اينترنت و اينترانت و شبكه هاي مجازي با مردم در سطح روستاها اهتمام كافي داشته باشند.

معاون توسعه مديريت و منابع انساني استاندار آذربايجان غربي با اعلام اینکه دهياران در ايجاد اشتغال و رفع معضل بيكاري در مناطق روستايي نقش بسزايي را ايفا مي‌كنند، ادامه داد: دهياران با استفاده از ظرفيت روستاها و ايجاد كارگاههاي كوچك روستايي سهم بسزايي را در  ايجاد اشتغال و كاهش سطح بيكاري در اين مناطق ايفا می کنند.

صفرزاده افزايش بهره وري در سطح جامعه، نظام اداري و بويژه روستاها و كشاورزي را مورد تاكيد قرار داد و اعلام کرد: پايين بودن سطح بهره وري در بخش هاي مختلف بويژه بخش كشاورزي و صنعت با استفاده بهينه از سرمايه‌هاي انساني قابل جبران بوده و باید با برنامه ريزي مناسب و استفاده بهينه از منابع خاكي و آبي و آموزش نيروي انساني مي توان آن را بهبود بخشيد.

وی ضمن تاكيد بر لزوم جلب مشاركت مردم در مواقع بحران در سطح روستاها گفت: انجام اقدامات پيشگيرانه براي جلوگيري و كاهش صدمات ناشي از بحران هاي طبيعي، موثرتر از آمادگي هاي لازم بعد از وقوع بحران بوده که دهياران بايد با مشاركت و همكاري در اجراي طرح هاي هادي روستايي، مقاوم سازي روستاها و همكاري در ايجاد شبكه هاي آب، برق و گاز روستايي بر اساس استانداردهاي لازم، زمينه كاهش آسيب هاي احتمالي در سطح روستاها را به حداقل برسانند.

وي همچنين به نحوه گزينش دهياران در سطح استان اشاره و اعلام کرد: با توجه به اينكه تمامي رفتارها و اقدامات دهياران در ديد روستاييان متجلي مي شود، لازم است دهياران تصميمات خود را بر اساس نظرات و ديگاههاي روستائيان اتخاذ و به اصول و معيارهاي خدمتگزاري در نظام جمهوري اسلامي آشنا و متعهد باشند.

صفرزاده با اظهار تاسف از پايين بودن نرخ سواد در استان و به ويژه در سطح روستاها در مقايسه با متوسط كشوري گفت: با تاكيدات مقام عالي استان در جلسه شوراي آموزش و پرورش استان دستگاههاي متولي امر مي بايست با برنامه ريزي هاي لازم، اقدامات مقتضي را در خصوص افزايش نرخ سواد در سطح استان در يك بازه زماني معين انجام دهند.

کد خبر 2347844

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha