به گزارش خبرنگارمهر، ابراهیم محمودی عصر دوشنبه در مراسم تجلیل از فعالان عرصه مهارت آموزی استان سمنان با اشاره به تاکیدات مقام معظم رهبری مبنی بر ترویج و تقویت فرهنگ کار، تولید، کارآفرینی و استفاده از تولیدات داخلی به عنوان ارزش اسلامی و ملی با بهره گیری از نظام آموزشی و تبلیغی کشور افزود: بر این اساس و همچنین در راستای سیاستهای کلی اقتصاد مقاومتی با رویکرد جهادی ، اهمیت رسالت فرهنگ سازی در امر مهارت آموزی و توانمند سازی نیروی انسانی به روشنی نمایان است.
محمودی خاطر نشان کرد: برای نیل به این هدف باید زمینه و بستر فرهنگی مهارت آموزی که کلید توسعه واشتغال و به دنبال آن افزایش کیفیت تولیدات داخلی است، فراهم شود.
مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای استان سمنان راهبردهای مهارت آموزی مبتنی بر نظام جامع تدبیر و امید و توجه به مزیتهای اقتصادی، بومی و محلی نقاط مختلف استان را از ضروریات تدوین برنامه سنواتی مهارت آموزی سال 93 برشمرد و بر تناسب آن با نیاز بازار کار با رویکرد کاهش نرخ بیکاری تاکید کرد.
محمودی تصریح کرد: از ابتداي سال جاري تاكنون 389 حرفه آموزشي در قالب 1222 دوره آموزشي در بخش هاي مختلف به مخاطبين آموزش هاي فني و حرفه اي استان ارائه شده است که اين حرفه هاي آموزشي از خوشه هاي صنعت، خدمات، كشاورزي و فرهنگ و هنر بوده اند.
مدیرکل تعاون کار و رفاه اجتماعی استان سمنان نیز در این مراسم با اشاره به ضرورت ترویج فرهنگ مهارت آموزی عنوان کرد: تقویت فرهنگ مهارت آموزی باعث تولد و شکوفایی منابع انسانی متخصص، ماهر و کارآمد خواهد شد و اختصاص اعتبار به این بخش نتایج درخشانی بدنبال خواهد داشت .
اسماعیل غنیان اذعان کرد: عدم دارا بودن تخصص و مهارت لازم در اغلب جوانان جویای کار، عامل اصلی بیکار ماندن آنان است و بیاد با عزم ملی و مدیریت جهادی زمینه ترویج و توسعه آموزشهای فنی و حرفه ای را فراهم آوریم .
در ادامه این مراسم 35 نفر از فعالان عرصه مهارت آموزی استان در زمینه های مختلف مورد تجلیل قرار گرفتند.
نظر شما